sommaren är kort..

hejhopp då sitter man här igen.. folk tycker jag är seg på uppdatera så tänkte väl ta mig i kragen ;)

Är ledig från jobbet i dag SKÖNT. ha jobbat så mycke dom sista dagarna så de skönt med en lång helg. var ju tänkt att jag skulle jobba på gladan imorn men så blidde de inte,, men men kanske bli så att man går ut ihelgen iställe då.. fast imorn ska jag och jocke hem till mor och fira att deras bröllopsdag :) Så de ska bli trevligt.

Snart tänkte jag dra iväg och träna. har tränat hela veckan nu de känns skönt iaf men känner att kroppen inte hinner med när jag kör så hårt på en gång.. men de ordna sig väl ;) så skönt att träna.

haha gick förbi spegeln för en stund sen när jag klev upp, ja de var ingen vacker syn gick och la mig med blött hår igår så ni kan ju tänka er.. håret är alldeles lockigt och står åt alla håll haha men men...

ne nu ska jag åka.. men uppdaterar lite senare kanske.. föresten såg att sandra och dom skulle dra utomlands inte lite avensjuk jag är då hagga :P jag då, vill också åka till solen :(

puss puss hej

tonfisk ur burken

hejhopp alla glada...

Nu var man hemma igen.. efter en lång färd hem igår var man hemma igen.. har haft de väldigt trevligt där uppe i
kalix faktis alla vara väldigt trevliga :) och massa söta bebisar var de där :) Men fy fan vad trött jag var igår när jag kom hem höll på somna stånende :P

Fy fan vilket tråk väder de är idag för överigt.. bara regn regn.. men jag sitter här och käka tonfisk haha brist på frukost idag ;) albin står här brevid och leker.. men ska strax fara lämna han på dagis och sen iväg på jobbet.. Senare idag hade jag tänkt öppna mitt tränings kor och träna fy fan man lär väl dö efter några minuter ;)

sen ska jag iväg och träffa jocke en sväng med.. sen kanske man åker till mor en sväng.. Imorgon kommer min far upp och hälsa på.. har han sagt iaf.. men men man vet ju aldrig med han.. var över ett år sen man träffa han sist,,,

ne nu ska jag ta fingrarna ur arslet iaf...

*tycker om dig*

puss puss hej

hejhoppminlillasockertopp

hejhej alla glada..

Nu sitter jag här och ska uppdatera er lite ;) är ju långt uppe i norrlands ur skogar :P
ska snart åka ner på stanoch kolla en sväng för dom andra är på dop nu :)


skriver mer sen..

puss hej

tapetsering och magont..

hejhopp alla glada läsare :)

Tänkte uppdatera er lite om mitt liv.. Just nu är juha här och tapetsera mitt rum de är de enda som är kvar nu annars är hela lägenheten klar.. förutom två lampor som ska upp men annars har vi fått de jäkligt mysigt..
Bea och jag sitter med tända ljus på kvällen med mackor och te. haha vi är som ett gammalt gift par men vad gör man ;)tror de komma bli riktigt fint på mitt rum när de är klart föresten :P men men.. föresten ihelgen ska man ¨åka bort åker på fredag och kommer hem på söndag ;) ska bli kul men lite pirrigt är det.. Sen ska ju albin följa med också hoppas de går bra för han och sitta och åka så länge men de ordna sig nog får packa i bilen med massa saker man kan muta han med och saker ;) Sen har jag så jävla ont i magen vette fan vad de är alltså ha haft de i flera dagar nu :( inge skojj.

ne nu ska jag åka köpa mer tapeseringslim så man får upp alla tapeter :P

puss hej

*tycke rom dig*

servering!!

hjehopp alla ihärdiga läsare ;)

kom på att jag kanske skulle skriva hur de gick med besiktningen ni lär väl suttit som på nålar nu när jag inte skrivit hur de gick haha ;P haha nedå.. Men de gick helt okej, var lite små grejor jag fick göra när de var besiktningen men hon sa inget om sovrumms tapeten så de var ju skönt.. så nu är de bara att pyssla med dne nya.. allt är typ klart bara mitt rum som ska tapetseras ska bli så fint :)

Sen har jag väl mest jobbat på slutet, jobbade igår ocj servera på pia&mogges bröllop.. vaad fint de var. Vi var ju där och kolla när dom gifte sig. Jag har sagt att jag inte vill gifta mig men nu blev jag fan sugen.. Sen blir de lasse stefanz på efterfesten eller hur sandra? ;) haha sen ska bettan uppträdda för mig :P Fast jag ska bara hitta nån som vill gifta sig med mig. :) Men själv servberingen gick skit bra, de var inge komplicerat alls dom hade gjort de så lätt som möjligt. Kom därifrån typ halv ett så blev två timmar extra men de gör inget.,

snart ska man iväg och jobba igen suck känner mig inte alls moiverad de är så mycke på hotellet idag så man vill, ju bra dö när man tänker på de.. men men ,,, sen ska man hem till mamma som har haft prupp sen igår för en annan ha ju jobbat hela tiden och frege vill ju gå på galejj...

aja jobbet väntar,,, puss hej

*tycker om dig*

pics sen igår
image17
Haha hetingen diskar ;) Kanske bli hemmafru endå :P


image19
brudarna :)
image18
ME :)

Besikning

Hejhej..
Nu har man fått slitit sig ur sängen för man är så trött tvätta till tre i natt så man är lite sliten..
Eller man ha ju vart uppe sent varje kväll denna vecka sen klivit upp och jobba sen flyttat så jag känner att jag är jävligt sliten.. Känner mina axlar och nacke mår inte bra av detta dom håller fan på trilla av,, Men nog med gnäll nu.

Nu ska man gå bort till gamlägenheten och se hur de går. hoppas fan de går bra annars dör jag.. bea skulle följa med också men en hon orka inte hon vill sova han :P om man kunde få göra de jag med.Ne nu ska jag gå så han inte får stå där borta och vänta-.. skriver väl mer sen hur de gick ;)

puss hej

Jobba,Städa,Flytta...

hejhej...

Nu är man uppkopplad igen då ;) har ju hållt på flytta dock inte så långt då från ena gatan till den andra men vad fan ;) Det ha vart jävligt mycke och göra.. städa ur tvåan har vart ett rent helvete men nu är de klart besikning imorgon klockan tio.. Hoppas de går prick fritt annars blir jag fan sne som vi har slitit.. Som tur var fick vi hjälp av en söt liten herre och fixa tapeten i sovrummet :)

Men nu håller man på plocka och dona i den nya lägenheten går väl rätt bra komma bli jävligt fint iaf. Var ju tänkte vi bara skulle tapetsera i beas rumm och hall och vardagsrummet men de blev så fint i dom andra rummen så jag måste få mitt rum gjort med ska köpa tapeter imorn.. sen ska vi fara till sundsvall på fredag är de tänkt om bea och jag får våra skattepengar någon gång :) Sen har de väl inte hänt så mycke.. blir en till jobbigt lördag man ska jobba hela dagen.. först jobba man på frånö sen bli de direkt till att servera på ett bröllop :) men de alltid bra med pengar.


Ne nu ska jag forsätta plockaa upp grejer.. sen var veronica och fredrik här och bjöd på äppelkaka riktigt gott :)

Puss hej

*saknar dig*

morgonstund har guld i mun?

haha vem fan har kommit på de jäkla uttrycket? Den personen måste vart rubbad..
Själv var man upp kvart över åtta idag.. Måttligt imponerad av mig själv eftersom jag aldrig kommer upp förns typ tio tidigast.. Men nu har jag käkat en potion havregrynsgröt och snart ska jag klä på albin och köra han till dagis sen jobbet en sväng.. sen är de bara fortsätta med flytten, fy fan vad drygt de är..
Sen ser jag de fina vädret som är idag komma jag vilja fara och bada ju :(

Aja jag ska sluta hänga läpp nu och göra något vettigt.. skriver väl mer sen...

image15
syrran komme rhem från gotland idag :P

image16
Ihelgen ska man jobba hela crusingen de suger men jag får ju pengar :) Vad skulle gladan vara utan
mig och bea liksom hehe :P

puss hej

bad i hörsång :)

Hejhopp alla glada..

Dagen börja med att jag klev upp tidigt faktis, käkade frukost gjorde albin i ordning och åkte och lämna han på dagis.. Sen kom man till jobbet var inte så himla mycke så man sluta tidigt. Sen blev de brottom för man skulle försöka komma iväg och bada.. Det blev hörsång..Var jävligt skönt där, fast de är ett havsbad så var de fan varmare än i dämsta :P Tog med lill thea också lillsyrrans lill tjej.. Nu ska man börja packa som jag sagt ett antal dagar :P
Nu ska jag ta tag i detta :P

image13
söt barna :)
image14

puss hej

Toalett dykaren!

image8

hejhopp..
igår kväll/natt satt bea och jag snacka skit som vanligt, när vi plötsligt hör från toan plask plask..
Jag springer dit och får se en liten berit som kämpar för sitt liv i toan. tar tag i henne och kasta hon i duschen och bea duscha av henne.. sen satt hon här i vardagsrummet och slicka skamset av sig haha :P Så jäkla ful var hon, såg ut som en råtta... Som ni kanske ser på bilderna.

image9
image10


Idag har man inte gjort så mycke sov typ hur länge som hellst.. Sen åkte vi och bada med roger och dom.. de var jävligt kallt men vad fan. Sen åkte vi till bollsta och satt där och snacka skit :) nu är man hemma ska nog gå och lägga mig i tid så man orka upp till jobbet imorn...

*sakna dig min söt*

image11
Soo long suckers :P

image12

bakis bakis bakis

hejhopp gummisnopp..

Man var ju ut igår på kramm.. fy vad full jag blev tillsist iaf.. iaf med tanke på hur jag mår idag.. för jag bruka aldrig vara bakis men nu fy fan tror huvudet ska sprängas bort för mig.. Ne men bea och jag drog i oss en vinare sen gick vi ner och då mena jag GICK ner till kramm fan vad drygt.. men väl frame var de väl kul.. utom en liten misär men skit hon vilken idiot. Men träffa massa folk och hade kul. sen gick vi till gladan och dansa lite där..

Fy fan när jag vakna imorse mådde man inte så jävla bra kan jag lova men vad gör man..
snart ska jag och hämta albin.. sen tänkte jag börja packa lite här i lägenheten kommer ju aldrig tillskott,
lova om jag känne rmig rätt så komma jag stå dagen innan lr något.. skjuter upp allt jämt...
Seen måste jag fan få i mig nå mat också.. sen ska man jobba på gladan på lördag med.. sen nästa helg så..
inge crusing för mig sen kommer ju brudarna hit men men :(  föresten en viss person kom förbi igår ens väng med söt du är alltså ;)


aja nu ska jag åka lycka till, till mig..

puss hej

*saknar dig söt*

RSS 2.0