havanna mamma...

hejhopp alla glada...
Nu sitter man här igen ha börja bli så dålig på uppdatera orka fan inte sitta vid datan nå mer är så slut när man jobba :P Igår börja dagen med att jag klev upp åkte till galdan och jobbade till halv fem..
Men kom inte därifrån förns typ fem.. Sen åkte jag och träna på en gång efter åt.. När man kom hem var man helt slut två dagar har jag hållt på så.. sen ska jag ju jobba hela helgen med så man lär ju vara rätt knäckt på söndag. Men som jag alltid säger det ger ju pengar så.. Man ska inte klaga..
Sen på kvällen kom talli och efter ett tag kom kikki med.. Vi satt och snacka som vanligt inge mer med det..
Trevligt trevligt.. Sen ringde ju talli ett samtal och skämde ut mig hahaha aja man får väl bjuda på den då :P
Sen så gick dom och la sig.. Jag stannade upp och kollade klart på skräck filmen för nu var jag inte rädd för nu visste jag att det var fler här hemma...

Vaknade typ vid nio imorse hörde att bea var vaken hon skulle ju jobba på gladan idag.. Så kom hennes mamma och syrra veronika förbi så drack nån kopp kaffe sen gick dom med bea till jobbet..-.
sen så fixa jag mig i ordning och talli vaknade till liv.. så skjuade honom till bollsta sen åkte jag och träna..
Så jävla skönt att få det gjort.. så nu är jag hemma igen och sitter här och käkar frukost lr lunch lr vad man ska säga.. ska ta en dusch och fixa mig iordning snart.. ska hämta albin och skjusa han till barnvakten :)
För börja jobba från fyra till två inatt ;) så det bli bara jobba för hela slanten :P

Imorn jobbar man också på gladan lär ju vara lite äldre som går ut imorn för det är studio tre plus att det är kramm.. Men ikväll är det 80-tals discho på gladan tror det bli rätt skoj endå :)

Tänker rätt mycke när man ligger i sängen på kvällarna.. varför kan inte livet bara gå som man vill?!
Vad har han där uppe för planer för en? varför kan han inte bara lyssna på vad jag vill.. men han vet väl mitt bästa lr?! Jag vill men endå inte, varför varför varför? tänker jag ofta.. Jag ska börja vara som jag alltid ha varit, men det heller inge skoj. men känns som är man snäll och sköter sig skiter det sig också, så hur ska man göra igentligen? Är det så att jag drar mig till detta lr?! fan vad mycke konstig prat det blev nu, ni fatta säkert ingenting.. aja blev tvungen att skriva av mig lite granna ....

Ne duschen ropar mitt namn, "Emelie sluta vara sådan skit gris och kom och gör dig ren haha"

Aja jag uppdaterar väl imorn antar jag och dagens roliga förlopp haha

"Vad gör du?! Hur mår du?! Vad tänker du?!"

puss hej


Jobba jobba jobba.,...

Detta är en saga utan lyckligt slut.....

hej mina kära läsare..

ursäkta min dåliga uppdatering, men ha vart lite seg på att orka uppdatera sen har jag haft fullt upp..
Måndags så träna jag ochalbin åkte till frege.. sen vid fyra begav sig jag och bea till parken för att jobba..
Det gick faktis bra.. käkade en hel del mat också trodde fan jag skulle rulla ut därifrån.. Kom hem vid nio lr ja halv tio gjorde lite ärenden när vi slutat.. När vi kom hem kom jenny över en tjej som flyttat hit från sthlm jätte trevlig :)
Börja vi dricka vin och snacka skit.. så började vi köra suicied (lr hur det stavas) så vi skulle bli nå full..
Men efter vi kört det en stund kom patrick och rakke förbi. så då la vi ner kort spelet.. sen efter en stund skulle jenny hem hon skulle ju upp till skolan hon.. så började vi spela kort mot patrick och rakke.. tecknet som bea och jag äger i.. vi utklassade dom fast vi hade druckit och dom var nykter, det ni ;) nån som vill utmana oss kanske?! ;)
Sen åkte dom vi fem kanske det var?! så satt bea och jag och snacka och tryckte i oss massa onyttigheter skit bra det.. men men sen så blev det sängen iaf.. Upp relativt tidigt på tisdag för skulle iväg på ett möte.. sen var jag iväg och träna sen hem och väcka bea för vi skulle hem till mamma.. för bea skulle klippa henne.. Käkade lite hos mamma sen begav vi oss hem.. bea åkte iväg på bio hon men jag pallade inte följa med.. men sen så blev det så att jag åkte en sv'ng till svanö hehe ;) trevligt trevligt.. sen när jag kom hem därifrån då slog jag på en skräck film och börja kolla.. fy fan började fan spöka här hemma, jag bruka aldrig vara rädd men nu var jag fan skit skraj.. tyckte hörde nån som kom in och trodde nån stod på balkongen och titta in på mig.. så jag slog av filmen och gick och la mig iställe haha vilken tönt man är....
Sen upp idag i tid för skulle jobba på gladan från tio till fyra.. det gick bra man har haft och göra hela dagen.. kom därifrån vid halv fem så då åkte jag och träna på en gång.. har kommit dit en ny maskin som jag prövade.. Fy fan vad jobbig den var trodde jag skulle svettas ihjäl alltså hehe.. men efteråt kändes det bra.
Sen åkte jag hem, snacka skit med bea som vanligt medans hon var duktig och diskade vår disk.. händig kvinna det där :P hehe...
NU sitter bea kolla på roomservice fy fan vad tråkigt hata det programmet därför satt jag mig här och blogga istället hehe.. men snart är det ett bra program så då ska jag också se på teven :P Fan vilket svammel det blev idag..
vet inte än om jag ska jobba imorn lr inte det blir endera jag lr bea vi får se hur det bli :)
Fan känner mig slut i hela kroppen när man hållt igång hela dagen.. kanske inte så givande dag men det bli ju pengar iaf...

ÅÅhh fan vad sugen jag är på att gå på kramm på lördag, skojja inte.. känns som alla ska ut men inte jag och bea vi ska jobba vi som VANLIGT.. Men men jag hade väl mitt roliga förra helgen men hade ju inte vart helt fel att gå ut hemma en gång också.. jaja det får väl bli nån helg framöver.. :)

Ne nu ska jag väl sätta mig och se de där skit programet suck ;) uppdaterar väl imorn...

puss hej

*Vildsvin- detta är en saga utan lyckligt slut...

"Du finns i mina tankar"

 

Helgens bravader....

hej mina kära vänner...

Nu har jag äntligen släppat mig hit för att uppdatera om helgens bravader...

Jaja fredag började med att jag klev upp tillsist hade ju inte sovit allt för mycke men men ;)
Sen käka på gladan och sen så åkte jag på boa och bea gick på af.. sen hem packa grejerna till mig och grejer till albin.. sen begav jag mig till evelina och lämnade albin där.. sen åkte jag och släppte av bea hos angela sen åkte jag och hämta upp tres :) Sen begav vi oss mot sundsvall.. blev en hel del snacka i bilen ner dit hehe ;)
Sen fick vi ett sms av bangaren camilla och är väldigt besviken att du övergav oss och stannade hemma uingen sjukdomar i världen fanns till ursäkt hehe :P Aja vi kom hem till tres bror, där var tres mamma med som hade gjort mat till oss det var väldigt smaskigt.. sen satt vi och prata och tog det lugnt ett tag tids optimisterna liksom..
sen fixade vi en förfest... sminkade oss och gjorde oss klar.. fast vi fick ju gå på ett litet äventyr för att få tag på en plattång haha det var en halväg vi fick ta haha.. tres den hjärnan hon lägger sig på rygg med jackan och åker ner haha vacker syn haha.. aja sen så skjusar tres mamma oss till förfesten som var inne i stan typ.. innan vi kliver ut ta det lugnt nu tjejer haha.. alltid lr ?! ;) Aja förfeesten var helt okej faktis.. vi drack en del och blev väldigt fulla.. sen så begav sig tres och jag till olearys.. Där vi gick ner till baren där vi träffa kära goa roger :) så vi satt där och drack en del och prata med han så jäkla trevligt ;) Sen skulle vi gå ut och röka och träffa en vän till tres.. och när jag röker när jag är full blir jag ännu fullare konstigt nog.. men men så ska vi gå in igen jaha då vinglar jag till precis när jag ska gå in så vakten tar tag i mig och säger att jag är för full och får inte komma in nå mer ikväll.. FATTA NI?! Jag inte komma in?! måste ju vara ett skämt. har aldrig blivit nekad nån gång i mitt liv för att jag är för full haha det var det värsta.. stog där och diskutera ett bra tag med vakten men inget hjälpte.. det var väldigt hårt den kvällen för det var kontrollanter där för kolla att folk inte var för full och sånt. Roger kom upp för att försöka få in mig men icke det heller.. vakten hade bett han om ursäkt sen för jag inte fick komma in haha :P Aja men klockan var endå två så skitsamma om jag missade sista timmen då.. Så skulle vi börja promenera hem till tesan kompis.. trodde liksom det skulle vara en kort bit men icke.. och min hjärna snurra utav bara fan.. tror jag var rätt full endå nu när jag tänker så här efteråt haha.. tillsist fick vi ta en taxi för vi tog sådana myrsteg.. så kommer vi hem dit då.. Tres och jag går på toa vad tror du vi gör låser in oss på toan och kommer inte ut hahaha.. vad jag skratta.. ingen av oiss hade nå styrka i armarna för att få upp dörren men tillsist fick tres upp den haha pinsamt :) sen la jag mig i soffan och slocknade med en gång hade tydligen snarkat rätt högt med haha ja en däckad emelie är ingen höjdare.. folk hade ringt men jag reagerade inte ens..


Lördags vakna vi relativt tidigt.. försökte få igång min döda telefon men fixade så den laddades tillsist.. sen fick vi skjus ner till stan pratade med roger och han skulle komma ner och joina oss efter han sovit nån timme till.. men när vi gick där på stan så kom jag ju igårdagens party kläder vilket kanske inte var nån höjdare i storm vädret.. Jag hade kjol och pumps typ haha.. folk bara glodde jag skämdes som fan och tres med.. så jag gick köpte ett par tygskor för slippa dom där jäkla skorna.. men tres ringde martin som kom och hämta oss så vi fick byta om och sånt.. sen ner på stan igen.. tres och martin gick med varandra.. medans jag gick och träffa roger :) vi gick och käka och sen gick vi runt stan ett par varv och snacka massa skit satt i solen en stund och tog det lugnt.. sen fick han följa med mig och shoppa en tröja, fast han tyckte jag skulle shoppa underkläder iställe haha :P Har så jäkla kul när jag umgås med honom man får skratta jämt :) Sen så sa jag hejdå till tres och roger följde mig till bilen och vi sa adjö till varandra med.. sen tog man bilen hem till kramfors.pratade med stefan en sväng med, han tycker vi ska komma upp och festa i umeå en helg.. tror fan vi ska göra det nån helg framöver hade varit jäkligt skoj. tror tame fan att jag var full när jag körde hem inte riktigt hundra ihjärna iaf.. kom hem och evelina thea och albin och jag åkte hem till mamma och kolla på Elisa och käkade tårta mormor var där med.. var där nån timme sen skjusa jag hem evelina och thea.. så åkte jag hem och la albin.. sen var det dax att göra sig iordning för jobbet... var inte specielt motiverad kan jag säga var ju som lite slut från gårdagen :) For hämta min andra syrra elin som skulle passa albin.. sen ner till gladan.. hör av häpnad det var fan kö utanför när vi kom :) det blev bra med folk det var till och med fullsatt så :) Kändes lite lessamt att det var sista kvällen med jimmy och elisabeth kommer sakna dom :(
Men men påvägen hem så kände jag hur jävulska slut jag var i hjärnan kände mig tame fan utbränd, har aldrig haft en sådan känsla i kroppen riktigt läskigt.. men för lite sömn, fylla och jobb kanske inte bli så bra :P men men

idag söndag har avrit en riktigt slappar dag legat i soffan typ hela förmiddagen sen vakna bea och då drog vi till punkten och käka haha :P Det var gott fast hade inte vart helt fel med en pizza också har varit sugen på det i några dagar ;) Aja sen åkte vi handla en sväng sen begav vi oss till angela.. där satt tre tjejer bakis och fnittriga haha ;) satt där ett bra tag sen åkte vi hem och har typ bara legat i soffan och glott på teve.. bea och jag såg wallander filmen.. har sett den förut men den är riktigt bra så funkade igen ;)

Morgon dagen ska jag jobba på parken lr jag och bea ska jobba :) sen ska albin till frege ska försöka träna innan vi börja jobba sen vet jag inte vad det bli,.. bea och jag är sugen på att supa vi haha :P

tänkte lägga ut lite pics från i fredags..

puss hej




Alla vill knäppa bilder på dessa populära tjejer haha ;)

haha snygg spotta ut dricken lr?! :P

                                             Söt roger :)
<--- vakten som inte ville ha kvar mig på olearys haha :P
<----Det säger nog allt, godnatt Emelie... haha

Helt kraschad i hjärnan..

Ja det kan man lugnt säga att jag är.. känns som jag har gått in i väggen lr något :(
Denna helg har tagit på krafterna verkligen. Tänkte man skulle berätta om helgen men då vill jag gärna
ha kameran så man kan visa bilderna till med. Och kameran har jag förstås glömt hos mamma igår men ska försöka hämta den senare idag så ska jag uppdatera från mina bravader..
Ne idga bli det pizza tame fan..  Good by my lovers..

puss hej

your beautiful..

hejhopp mina glada vänner...

Sitter här och är trött som få alltså.. Men ska väl börja med går dagen kanske...
Börja att man klev upp som vanligt och skjusade albin till dagis och sen var jag och träna...
Sen hem och fixa lite sen hämtade man han igen.. så åkte jag och hämtade upp Evelina och thea så åkte
vi till terra cotta och köpte skit söta kläder till Elisa :) sen åkte vi då hem till mamma och Elisa då och myste lite med henne då.. Fast hon bara fiser hela tiden så hon luktar inte så himla gott :P Sen så åkte jag hem och hämta bea så åkte vi till angela. Satt vi och drack kaffe med henne och sandra. Det var väldigt trevligt, får ta det snart igen :) Sen åkte vi hem och jag la albin sen så smaka jag lite av beas sockerkaka det var gott faktis :)
Sen åkte jag iväg för hälsa på han från alla hjärtans dag, satt och prata och han hade väldigt fin lägenheten.. det var väldigt trevligt kom hem väldigt sent inatt så var av därför jag är helt slut idag.. har inte ens orkat åkt iväg och träna :( Men men fundera på åka ner på gladan och käka idag bea jobbar ju så.. sen måste jag gå på systemet sen ska jag skjusa albin till syrran vid fyra sen hämta upp tres sen dra vi till sundsvall jag hoppas det blir kul iaf :) Sen ska man hem till mamma imorn på fika :) Så måste ta mig hem i tid..


Ne en dusch sen så är det bara till att göra alla ärenden.. uppdaterar mera sedan :)

puss hej

"hello can you hear me, hello can you hear me"

    

Jag talar ut...

hejhopp era knäppisar :)

Igår åkte vi och hämta veronicka och gustav.. sen åkte vi och handla.. sen när vi kom hem började bea och veronicka med god mat och baka bullar :) själv fick man inte vara delaktig i köket haha undra varför ?! ;) Jag fick roa gustav iställe jag, söt lill gustav.. albin blev väl lite sur först men sen så ville han vara med och roa gustav :)
sen fick man äta maten då, potatis och biffar och sås det var riktigt gott för vara så hungrig så jag höll på avlida.. sen blev det ju som sagt bullbak.. så ni kan ju tänka er hur många en viss person har tryckt i sig hehe, ha hört att bullar är bra för fett förbränning lr?! ;) aja sen så såg man bara på teve sen blev det sängen var ju lite sliten eftersom man inte hade sovit så mycke natten innan...

Onsdag upp ur sängen sen skjusa albin till dagis och träna.. sen tog jag tag i jätte disken från igår puuuh säger jag bara.. men nu är det gjort och det är fint igen :) Sitter vänta på att klockan ska bli halv sju så ska jag åka hem till mamma och kolla på lillsyrran min :) Få se om man får mysa lite med henne också.. Elisa tror jag namnet skulle bli på henne :) så syskon skaran består nu av Emelie,Evelina,Emil,Elin,Elvira och lilla Elisa då :) haha stackars Emil. Albin håller på riva lägenheten nu lr ne inte riva bara riva ut alla sin grejer över hela lägenheten suck :( ibland önska man att dom bara hade några få saker hade man inte behöva stupa över alla saker jämt :P men men det är ju sånt som hör till med barn :) Sen har det väl inte hänt något annat kul vad jag vet...

Jag längtar tills på fredag.. när man ska få gå ut.. ska bli så kul var ju som ett tag sen.. lr ja sälen men var ett tag sen lr ja typ hundra år sen jag var ute med tres och camilla :/ Så det ska bli jävligt skoj. Sen ska man ju jobba lördag som vanligt men men det behövs alltid pengar så det är inget att gnälla över :)

uppdatera mera sedan ska väl ta nå bilder på Elisa så ni kan få se henne ni med :)

puss hej

pics från igår..

   

Ursäkta vad ful man kan vara på bull bilden men den bjuder jag på haha

 
Lite skillnad va ;)

 tänker på dig :(

Du ringde från flen..

hejhopp mina sötnosar :)

Vad händer en dga som denna? lr kanske ska börja med går dagen..
det var väl som vilken måndag som helst från början iaf.. Jag klev upp skjusa albin till dagis och sen så träna jag..
sen så hämtade jag albin :) sen så vara bea och jag bara hemma och tog det lugnt och käka och sånt..
sen for jag lämna en overall till evelina som thea skulle låna.. så fick jag berätta den roliga nyheten till henne..
Att vi har blivit stora systrar igen :) Till en liten flicka givetvis haha nu är vi 6 syskon var av en är pojke och resten tjejer haha stackars Emil :) Men hon var rätt liten 3270 gram och 50 cm lång.. hade mörkt hår tydligen.. ska bli roligt när mamma kommer hem så man får se sin lillasyster känns sjukt att man fått en lilla syster till.. nu börja man fatta att det är verkligt.. Evelina och elin och juha skulle upp och kolla på henne idag.. jag får vänta till imorn när hon kommer hem.. är ju så nyfiken.. sen vill man ju lukta och mysa lite med lill bebisen..  Sen åkte vi hem och tres kom förbi och vi satt och drack trekanner kaffe haha tror fan jag blev speedad på det tillsist haha.. vi satt och skvallra och berätta senaste nytt haha.. det var väldigt trevligt sen tryckte vi i oss kakor och godis också på det.. sen vid elva begav sig tres hem.. och då fick vi samtal om att det var fler som ville besöka oss.. vi är ju så populär jag och bea haha.. Vid tolv kom patrick och rakke förbi iaf och det blev ännu mer godis ätande och 2 filmer hehe.. dom är så sjuk dom där två man får verkligen skratta hela tiden när man umgås med dom.. fast dom avr ju rätt uppenbar ibland eller hur bea?! haha :P Men men vid sex begav dom sig iväg..

och äntligen fick man sova typ 1,5 timme sen var det till att skjusa albin till dagis.. skulle ju träna men palla fan inte.. för man var ju som lite sliten.. så sov tills jag skulle hämta han.. sen sså sa bea att hon kunde passa han så då åkte jag och träna.. nu är man hemma igen och vickan är här och hälsa på oss trevligt :) bea färgar håret på¨hon.. sen ha vi druckit lite kaffe och kaka ätning igen ;)
Om ett tag ska vi hämta veronicka och gustav dom ska komma hit och hälsa på :) Gud vad vi får besök hela tiden.. men jag tycker det är trevligt roligt med massa folk..

sen ska man ju ut i sundsvall på fredag med det ska bli jävligt roligt.. ska ut med tres och camilla är det tänkt.. känner att jag måste ställa upp för mina tjejer och gå ut någon gång :) så jag ska vara as kalas på fredag haha så se upp ni som är i sundsvall hahaha. nedå.. men full ska jag vara...

Ne nu ska jag vara social kanske ta en dusch också skulle ju behövas kanske ;)
Sen grattis till mamma och juha till lill flickan :)

*Grov ångest jag har?! Men varför? jag har ju inte ens gjort något! sen varför har jag ångest till dig för? underligt!*

puss hej

 

Vågar du så vågar jag....

hejhopp min små darlings...


nu sitter jag här inte allt för motiverad att skriva men tänkte för eran skull uppdatera lite :)

I fredags så tränade jag och var duktig.. sen spenderade vi dagen med att vara hos beas mamma och dricka kaffr och sedan hos min mamma och dricka kaffe.. treevligt att träffa svärföräldrarna haha ;) vi har som inget liv haha :P sen jobbade jag då på gladan och det var så JÄVLA tråkigt var typ noll pers där.. Men jag tog min nya klänning på mig haha så klippte vi sönder en gladan tröja och satt ovan på så jimmy skulle bli nöjd :)
Men senare på kvällen kom bea,sandro,angela ner så det var trevligt med lite folk man kände iaf.. fast iförsig jag blev bjuden på en resa till thailand men frågan är ju om personen kommer ihåg det han var ju som lite full haha ;)
Hade ju inte vart helt fel att åka utomlands men jag tog det som sagt med en nypa salt :)

Lördag hade jag ställt klockan så jag skulle kliva ur sängen normalt tid så jag skulle hinna träna.. kom ju ur sängen men det var med nöd och näppe men men.. åkte iväg och träna och det var typ bara jag där.. plus en söt kille som bruka vara där och träna ibland.. var bara jag och han där haha :P så smyg titta lite gjorde man haha.. sen så var jag bara hemma och tog det lugnt och tyckte synd om mig själv för mina tår är typ döda.. fy fan vad dom ser ut alltså.. sen fick jag höra att det gått bra för personen att han kommit ut iaf så det var ju skönt för han.. sen så kom bea hem vi tog det mest bara lugnt sen gjorde vi oss ordning för jobbet.. bea fick klippa till min lugg.. :)
Sen på jobbet var det rätt lugnt först tänkt det blir väl skit dåligt ikväll med.. men sen ramla det ner en hel del.. så det blev fan en bra kväll tillsist.. sen fick jag en friare också som var äldre än mamma till och med haha.. sjukt han fråga efter min andress men jag bara ger inte ut sånt hehe vad tänkte han liksom att han ska bli min fönster tittare lr? ;) aja sen kom man hem satt och prata med bea innan det blev sängen.. sen fick jag ett trevligt samtal av en söt kille också :P

Söndag idag vakna man typ halv tre var helt slut alltså.. sen åkte jag hem till mamma sen sväng och käka middag tur man har mamma :) sen åkte jag och bea och handlade lite sen har vi städat här hemma behövdes kan jag säga.. sen håller vi på tvätta nu.. skönt att få bort allt... bea sitter kolla på nån film ska sätta mig och kolla jag med tänkte jag :) imorn ska man upp och träna som vanligt me tror det får bli utan skor så mina tår får vila så jag inte får ta bort tårna tillsist ;) Har ont i mina tattos också :( För hjärna som jag är tog jag typ handukten och skrubba bort skorperna så nu har jag jävligt ont.. men är huvudet dumt får kroppen lida bruka dom säga :P

aja uppdaterar väl mer imorn...

puss hej

pics från innan gladan i fredags...

      

Family portrait..

hej mina trogna läsare..

ursäkta att jag inte skrev igår men hade ingen tid och ork tyvärr ;)

Dagen igår var helt okej blev inget supa iaf.. men men.. Kom inte upp ur sängen förns halv ett kanske...
Gick jag in till bea och la mig låg vi prata om vad vi skulle göra.. så fick vi snille iden om att åka till sundsvall..
Inte för vi hade nå mycke pengar men vad fan man lever bara en gång varför inte slösa :P
Så hade jag fått ett sms av mamma hade hon vart och lämna två nallar i postlådan på alla hjärtans dag.. hon är så gullig hon, tur att man har mamma iaf hehe.. sen gjorde vi oss iordning och bea skulle locka håret.. så säger jag fan vad det luktar bränt.. vad tror ni hjärnan har gjort då? hehe då har hon bränt bort massa hår detta är andra gången nu.. tyckte så synd om henne.. sen när vi skulle åka kom talli med 25 rosor till henne så då fick hon ju lite tröst iaf.. Sen på väg till sundsvall höll vi på krocka två gånger inte mitt fel dock.. sen i sundsvall köpte jag en klänning skit fin, sen en sådan tajt kjol som går under bröstet.. sen ett linne jag ska ha till den.. sen lite annat små plock :) bea köpte också en klänning och lite små plock.. sen blev det ju donken då.. så var det en kärring som satt alldeles intill oss.. börja vi dryga oss som om vi var tillsammans så hon skulle höra haha.. hon lär ju trott vi var knäpp.. :) När jag var i sundsvall så fick jag ett sms att en person jag håller nära hjärtat har klanta till det.. så jag hoppas det ordna sig för dig.. får ju höra idag hur det gick.. Sen när vi kom hem så skjusade jag bea till bollsta.. sen så fick jag herr besök.. :) det var trevligt.. satt och prata hela kvällen.. kul att lära känna nya..så det blev en mysig alla hjärtans dag tillsist endå herhe ;) utan alkohol hehe.. sen hämta jag bea och skjusade hem han..             

Idag vakna rätt tidigt.. åkte iväg och träna det var skönt.. fast gör lite ont i tatueringarna för dom börja läka.. sen var ja hem till mamma och lämna en liten alla hjärtans dag present.. måste ju ge henne något när hon var så snäll mot mig ;) sen kom jag hem vid två och käka frukost.. snart ska jag och bea först åka en sväng till veronika och titta på gustav sen hem till hennes mamma en sväng också.. måste bara duscha först är ju inte den trevligaste när man har tränat hehe :P Sen ska man jobba ikväll med wooohoo vad kul lr? men det är ju bra med pengar..
Jag ska nog beställa en ny tid till att forsätta med min tatto om en månad typ tänkte jag.. komma bli riktigt fint när det är klart.. fast man komma ju vara rätt gaddad då.. komma se ut som nån hårdrocks brud haha..Men är man hård är man.. sen har man inte hört något än hur det gick för dig :( antar att det inte ser ljust ut då.. aja håller tummarna..

ne nu skriker duschen på mig.. uppdatera mer sen...

puss hej

"Min prins tog sin vita häst och drog, så nu blir det till kyssa nya grodor igen"


 

ska uppdatera nu lite snabbt bara.. fick just en bild av en tjej som tycker jag är väldigt Sandra dahlberg.. :)


Vad tycker ni själva?! Tack så mycke för bilden :)


puss hej igen..

stjärnorna på himlen...

hej mina sötnosar :)

Förstå att ni är jätte nyfiken på hur mina tatueringar blev va ;)
Vi åkte dit igår iaf kom dit i god tid det var ju bra iaf.. bea fick börja med sin.. Den blev jätte fin faktis..
Sen var de då min tur.. bea hetsa mig att jag skulle börja med halsen så vi tog ju det då..
Innan hade jag suttit och gotta mig åt bea när hon var nervös haha men fick jag ju igen.. hade inte vart nå
nervös alls men när jag satt där med tryckte klart och skulle börja fuck vad nervös jag blev haha trodde jag skulle dö alltså haha.. men sen när han börja var det lugnt gjorde inte ett dugg ont..sen när man var klar med den var det ju dax med stjärnorna skulle ju bara få dit dom först bea fick vara smak råd haha.. sen så började med dom.. den lilla stjärnan som var längst upp fuck vad ont den gjorde haha sen var det lugnt.. tur att den var liten ;)
Sen när vi var klar åkte vi till bollsta och glodde på film och käkade godis lr jag och bea käka godis för dom andra är ju nyttiga nu och träna haha ;) jaja sen var det till att åka hem och sova,,
 
idag dag kom jag upp vid 10 tiden så träffa jag stefan och drack lite kaffe och snacka skit det var trevligt trevligt :) Han är rolig han.. sen så begav jag mig iväg och träna.. vilket var inte så jätte lätt med dom ny gjorda tatueringarna.. men men jag måste ju röra på fläsket hehe.. sen åkte jag hem till mamma en sväng och snacka lite skit och visade upp dom jag gjort, hon tyckte det var fint :) hon är sugen på göra fler hon med.. sen så fick jag ju middag med där hemma tur man ha mamma och juha så man får nå mat haha ;) jag hade ju inte ens ätit frukost lr något vid fyra tiden hehe men men.. Nu är jag hemma sen tror jag att jag och bea ska supa ikväll hon nämnde något sånt haha.. lika bra att börja idag,  imorn är det ju alla hjärtans dag så kan ju börja redan idag och fortsätta hela natten lång till dagen imorn är över haha.. Fast vill ni veta något sjukt.. Jag fick brev idag.. ett alla hjärtans dag kort :) gulligt gulligt.. Tack A.. du är söt... Jaja men jag ska väl lägga in nå bilder sen så uppdatera jag väl mer ikväll lr imorn om våran supar kväll haha.. lär väl bli en del kort från det med haha :P

puss hej
pics ( lägger ej ut något på bea än för hon måste godkänna vad jag får lägga ut på henne :p )

     

return the sender..

hej gladskitar..
har suttit hela dagen och irritera mig på att internet inte har funkat men nu funka det igen :)
Idag har jag tränat som vanligt.. tror jag komma få amputera bort min lill tå.. för förra veckan då fick jag en blåsa på lill tån.. och jag då smart as drar bort skinnet vilket man inte ska göra.. så det gjorde fruktansvärt ont.. sen har det ju inte hunnit läka för jag träna ju hela tiden så det går ju upp hela tiden.. det typ fastna i mina sockar för sårvätskan :( Nu är den alldeles uppsvullen och död.. och om jag känner mig rätt komma jag vänta till den är svart innan jag komma göra något åt det... Skrev ju om alla hjärtans dag igår.. så såg bea och jag en väldigt rolig reklam igår om alla hjärtans dag.. det var från expert.. "Bara köp denna mobil till din älskling lr så dumpa du fanskapet och köper den till dig själv".. fan vad vi garva den var så klockren :) Just nu sitter jag albin och vänta på att frege( albins pappa) ska komma hämta han.. för albin ska ju hem till pappa och busa i veckan.. han har tjatta i flera dagar om att han vill åka till pappa.. tror han avguda sin pappa mer än allt.. tur att han har en sådan bra pappa :)

Sen ska man bara göra sig iordning sen ska man iväg och tattuera sig.. fan vad jag längtar.. fast känns lite jobbigt jag komma ju fan få dra nere hela mina byxor för att han ska kunna tattuera.. men men hur ska det gå sen då? måste springa runt i mjukis byxor hela tiden.. iförsig gör jag ju det typ varje dag endå.. men hur bli det till helgen när jag ska jobba då? aja det problemet får ja ta då.. plus undra om jag kunna få träna imorn och resten av veckan måste jag fråga om.. vi ska lägga ut bilder på våra tattos sen när vi kommer hem.. :p ska nog ta med kameran och visa våra miner när vi tattuera oss hehe.. Sen hade jag väl inte så mycke mer på hjärtat just nu..

jag uppdatera mer när jag kommer hem :)

puss hej



Nobody gone hold me down

Hejhopp er glada själar..

Nu sitte rjag här och ska svamla av mig lite som vanligt.. Vilket underbart väder det är ut solen har ju börja komma fram.. vilket ger en hopp om att det kommer en vår och sommar snart.. jag känner verkligen hur glad jag blir, mycke mer positiv när jag får sol.. solen lyser upp min dystra vardag :) Sen sitter jag och lyssna på lite shysst reagge och det gör också saken bättre. Jaha vad har jag gjort hittills idag då, en trött emelie tog sig ur sängen runt åtta och gjorde mig iordning och albin sen iväg och röra på fläsket.,. Var skönt att träna undra när man ska börja se resultat?! haha när man sluta äta godis kanske? men men det svårt att se något resultat själv också.. Sen efter det var det och hämta albin och hem och käka en nyttig frukost/lunch.. På dagis berätta dom att albin hade varit med minna och theodor idag.. dom hade haft jätte kul.. albin hade stått och skratta när dom halka och busade för honom hehe.. ja dom är rolig dom små liven.. ibland önska man att man kunde vara lika bekymmer fri som ett litet barn..

På torsdag är det alla hjärtans dag också.. Vad är det för mening med den dagen igentligen? en dag du ska visa dina nära och kära och framför allt din pojkvän att du älskar dom så mycket.. men vadå ska man inte kunna visa det året om lr? så man ska ha en dag om året man ska visa det då? Ne jag förstå inte.. Eller är det så att jag är så hatisk mot alla hjärtansdag för jag vet att jag har ingen kärleksfull pojkvän jag kan dela denna skit dag med..
hade ju inte vart helt fel att få en ME to YOU nalle till min samling.. Dom är så himla fina.. Så är det nån som vill ge mig en så feel free to give me one hehe :P Ne själv ska man väll hålla sig i sin ensamhet på alla hjärtans dag.. Hoppas jag får emd mig bea också.. sen får ni andra som vill dissa denna dag, får gärna vara med hehe.. ;)

Ussch vad jag känner mig som grinschen nu fast han hatar jul och just nu hatar jag alla hjärtans dag.. det är väl jag som är ett rött litet surt troll lr något då hahaha..

Ne nu fundera jag på hoppa in i duschen sen ska jag vänta på bea tills hon slut och sen ska vi sola.. bäst och passa på för imorn blir det tatto för hela slanten och då går det som sagt inte att sola på ett tag..

"Keep my feet on the ground and my head in the clouds"

puss hej



Twist and shout...

hejhopp mina godingar :)


Nu sitter jag här ursäkta min dålig uppdatering men har inte haft tid i mitt upptagna liv haha :P
Fredag kväll spenderade jag på gladan med bea, var sällskap till henne.. Var rätt lugn kväll inte så mycke folk, så vi roa oss med att ta bilder på oss själva haha.. folk bara glodde,  folk tror nog vi är lite egenkära men så är ju inte fallet lr ;)
Igår så var vi bara hemma mest hela dagen och tog det lugnt.. men sen så blev vi rastlös och gjorde ett ryck och tog albin i vagnen och tog en promenad så man skulle bränna lite fläsk haha.. Sen efter det skjusade jag albin hem till Evelina som skulle vara barnvakt när jag jobbade.. Hehe småttingarna börja bråka på en gång haha dom är rolig dom.. Sen var det bara hem och göra sig iordning sen begav vi oss ner till jobbet.. var rätt lugnt i början.. Har börja tänkt på att gladan är en killkrog igentligen, i början av kvällen var det kanske 20 -30 killar bara.. sen kom de lite nytt folk det är alltid trevligt med nytt folk ;) hehe Träffade en som var väldigt trevlig :)
Sen hände det lite andra saker på kvällen som gjorde mig mindre glad.. men men...
Idag var jag hem till evelina hämta albin sen åkte vi hem till mamma.. skulle prata med en person som gjort oss väldigt besvikna.. så det var lite tråkigt.. men jag hoppas du tog allt på allvar..
sen åkte jag hem, så åkte bea och jag till kvantum och handla massa snask, vi har ju vår ätar dag fast vi har väll igentligen haft ätar dag hela veckan haha :P Sen har det väl int ehänt så mycke mer i mitt roliga liv?!

Imorgon så ska jag träna vad jag vet iaf sen blir det väl mest till ta det lugnt sen är det tisdag och då är det tatto som gäller :) Är inte ett dugg nervös nu men det lär väl man bli sen antar jag :) Även fast man har tattos så blir man endå nervös för man vet ju inte hur det ska kännas på dom nya ställerna :)

Aja skriver mer imorn.. puss hej

pics

    

You don't know me no more...

hejhopp gummisnopp!

nu sitter man här igen då.. kom nyss hem från stan ;)
Dagen börja med att jag åkte och träna, men det som är så konstigt med mig, är att när jag träna känner jag mig bara tjockare och tjockare.. känner mig fan smalare när jag bara ligger hemma och käka chips.. hmm underligt...
Sen efter det så var albin och jag bara hem en sväng och fixa oss i ordning sen åkte vi ner på gladan där bea jobba idag.. Så käka vi go maten.. var lax och stek.. så jäkla gott åt så mycke att kändes som jag rullade ut genom dörren ;) Träffade mohammed, han är rolig han ;)  Sen så var jag och bea in på lilo skulle bara in och kolla en sväng-.. men jag ska fan inte gå in och "kolla" bara för då bli det alltid att jag ska köpa något.. var det rea på massa märkes jeans.. så tänkte ska bara prova dom.. ett par fornarina och G:star jeans.. så blev jag kär i båda två..
la undan dom ska åka ner snart och köpa bägge.. var ju faktis ett tag sen jag köpte jeans så ;) hehe

Sen ska vi iväg och fixa en mobil åt bea för hon det klörhuvudet tvättade ju sin egna mobil förra veckan så har hon haft en lånetelefon, men nu måste hon lämna tillbaka den så då blir hon utan och det går ju inte.. hur ska vi då få tag på varandra haha :P Sen ska vi en sväng till angela och dricka en kopp kaffe och snacka skit ;) sen ska ju bea jobba på gladan ikväll.. får se om man kan få nån som passa albin en stund kan man ju gå ner och kolla en sväng :p

Sen undra ni väl hur det går för Albin med hans nya tjej ;) Det går bra, idag sa han att dom hade pussas på munnen haha :P Ja det är ju tur att nån har tur i kärlek i detta hus iaf..


ne nu ska jag ner och bränna bort mina pengar,.. ååh ångest... Nu är det inte många dagar kvar till vi ska tatuera oss fan vad nice :) min komma bli så snygg lr mina komma bli så snygg.. beas med för den delen..


"All that I've learned is all I'm taking now with me,
Never will I wait for too long again.
You can take all old roses with you cuz
I've got new gardens I must grow."



puss hej

like a flower and a bee

Måste bara visa min lilla son bästa kompis.. hehe han leker med henne hela dagarna på dagis..
fröken sa att dom bruka stå och kramas och sånt också.. hehe börjas i tid ;)
Fråga man albin är du kär i minna? han bara jaaa.. hehe så söt ;)



aja nu ska jag plåga frege med att hjälpa mig med massa bilder...

puss hej

You don´t know!

hejhopp mina glada vänner :)

Nu sitter jag här framför datan helt slut.. har vart och träna idag det tog på krafterna vill jag säga...
sen var jag och sola en sväng, tänkte det är lika bra att göra det innan man ska tatuera sig för då får man
ju inte sola.. mena ska man gå runt som en blekfis då ;) Sen var jag hem till mor en sväng och lämna lite grejer..
Nu har jag käkat havregrynsgröt och mackrill mackor hehe nyttig man är ;) men jag vet när kvällen komma kommer jag bli helt knäckt för jag vill ha godis :P Tänkte man kanske skulle kasta sig i duschen så man blir lite fräsch iaf haha.. Igår satt vi och spelade spel och snacka skit det var trevligt :) Men så klart vann bea och jag.. oslagbar i spel haha ;) sen så prata jag med en viss person igår, det var skönt att höra hans röst höra hur det var med han.. känns bra som det är nu.. känns lugnt allt :) Ihelgen ska jag jobba lördag iaf.. få se vad som händer fredag inte mycke kan jag tänka mig för jag har ju albin men man vet ju aldrig ;) hehe..

undra vad nästa resa går någonstarns nudå? ska ju festa i sundsvall iaf nån helg har jag lovat folk ;)
Sen lär det ju bli en resa till göteborg också :) sen lär det väl bli en och annan resa till sthlm också hehe :P

aja skitsamma nu ska jag hoppa in i duschen iaf...

"It's like the flowers and the bees
Like the mountains and the trees
The love I feel for you baby
Like the desert needs the rain
It will always feel the same
The love I feel for you baby"




puss hej

han tuggar kex!

hejhopp..
har nyss varit och träna helt slut nu.. ska ta en dusch sen hämta albin på dagis..
har lagt in alla bilder på pixbox nu iaf.. fattas några vi ska få från annant folk sen men annars så finns alla med...

http://www.pixbox.se/usr_show_id112330_page0_order1.html


"Jag betyder ingenting nu, bara om jag kanske dör."



Sammanfattning om sälen ;)

hej mina kära läsare.. nu tänkte jag försöka berätta denna resa för er ;) Fast ni kanske inte får var enda detalj direkt haha :P

Började med att bea och jag skulle ta flyget till grabbarna på onsdags eftermiddag. Ni vet jag satt ju skrev i bloggen om min opackade väska den stod opackad ett bra tag till sen blev det så klart stress utandesslike, vi var frame på flygplatsen kanske tio i fem och planet skulle gå kvart över fem.. men precis när vi kommer till flygplatsen ser vi ett plan åka (som vi då i denna sekund tänkte) bägge bara NEEEEEJ! Fast då var det så att det precis landade ;) haha sen väl på arland kom tobbe hämta oss.. jag fick köra tillbaka jag var lite nervös för tycker inte om köra bil i sthlm men det gick bra.. Tog det mest bara lugnt på kvällen glodde på teven....

      

Torsdag :
Vaknade rätt tidigt börja fixa sig iordning och sånt, sen satt vi vänta på abbe i en timme typ.. var lite problem vilka som skulle åka med vilka och sånt.. tillsist kom sandro som körde oss till tejo.. Där alla som skulle åka vara samlade.. bea, jag,abbe och talli tog en bil.. alltså jag skojja inte den var helt igen packad.. vi fick sitta med min bräda i knä det var inte det roligaste direkt, kan jag informera om.. sen när vi åkte ett bra tag så blev alla hungriga stanna på något ställe efter vägen.. var inte den bästa maten tror jag inte någon tyckte.. sen köpte vi massa godis att mumsa på i bilen.. sen åker vi och åker vi.. helt plötsligt kommer en skylt sthlm 12 mil lr något sånt.. då har vi typ åkt runt i en crikel och höll på komma tillbaka till sthlm.. så hade vi åkt fel.. bara åka tillbaka man började bli lite orolig, för att kom ju aldrig någon snö efter vägen allt var typ grönt.. satt för mig själv och tänkte vi komma inte kunna åka nå bräda.. men sen efter x antal mil så börja det bli riktigt mycke snö.. och det gillar ju dessa grabbar från sthlm för dom är ju inte van snö.. så dom sladda och dryga sig som fan. trodde vi skulle dö ibland..,Sen stanna vi på en mack hoppade tobbe in i bilen och drog på markoolio och digga som fan.. finns på film haha.. sen när vi väl var frame. så åkte vi in i snövallar och fastnade i snödriver för abbe verkade tycka det var riktigt skojj.. sen kom vi till stugan som för övrigt var riktigt fin timmerstuga.. alla sprang typ in för att få ett bra rum.. Talli,jag,bea och sandro fick rummet med våningsängar som var på nedrevåningen alla andra sov uppe typ.. men inte gnällde vi för det haha.. Sen så blev det mat spagetti med köttbullar utan något till haha alla tyckte det var lite tort men men.. sen tog dom flesta det lugnt.. men tim och tobbe skulle ut.. och jag som var så party sugen var ju tvungen och följa med.. så jag,tobbe,tim,bea och sandy drog i väg till HC som låg typ tre mil från våran stuga.. det var ju typ snöstorm ute men inte hindra det oss.. väl frame klockan halv ett och ställe stängde två. träffa vi tims polare där också. så börja vi hinka i oss allihopa.. full blev jag.. sandy,bea och jag dansade typ upp på nån grej ett bord lr vad det var.. tim tvinga upp oss :P men hade jävligt skojj mycke folk och bra musik.. sen blev det hem åkning.. haha finns en del snygga bilder från det ser ut som vi helt bränd hela bunten haha.. Jag satt och tjatta om efterfest full som ett ägg... stannar efter vägen och ska pissa jag typ sitter med röven i en snödriva och pissa, trodde skulle frysa aslet av mig... sen väl hemma så börja en viss person inga namn nämda hehe (Jag) må dåligt.. jag ska ju inte dricka fort för då sluta det illa.. så jag tar med mig cidern och går på toan och lägger mig på golvet.. mår så jävla dåligt och allt snurra så mycke.. palla inte ens resa upp huvudet till toan och spy.. sen kommer bea och knacka mår du dåligt.. sen kommer hon igen du kan inte sova där.. tillsist somna jag så jag hörde ju inte vad hon sa.. ber hon talli gå få ut mig.. han bankar som fan på dörren så tobbe ska springa ner för trappen kolla vem det är som bankar så, han ramla ner för trappen haha.. men efter nån timme vaknar jag liggandes på mage på stengolvet på toan.. ligger där och dregla :P haha men kliver upp och lägger mig i sängen iaf...

     
  


Fredag: Vaknar relativt tidigt för alla ska fixa sig iordning för åka snowboard.. jag mår väldigt bra.. blir ju aldrig bakis.. Men blir förstås lite mobba för att jag är badrums liggaren haha.. menmen det bjuder jag på.. Åkte vi till backen och jag börja frysa på en gång.. tänkte detta komma jag aldrig palla.. sen satt vi vänta på alla som skulle hyra bräda jag hade ju min redan.. väl ute i backen åker alla upp i svarta backen på en gång.. men tjejerna hade ju inte åkt förut.. så dom skulle vänta uppe på toppen tills gröna backen öppna.. men jag skojja inte uppe på toppen man höll på blåsa bort helt sjukt.. men jag åkte iaf iväg med grabbarna.. dom skulle ju in skogar och hopp och allt haha men det var jävligt skojj.. efter ett tags åkande blev folk hungriga.. så gick vi in på nå ställe där vid backen och käka soppa.. några av folket gav upp och åkte hem dom.. sen var man uppe i backen igen.. så åkte vi in i skogen vi åkte bara längre och längre bort tillsist var vi hur långt bort som helst.. fick vi gå tillbaka till backen typ 2 km var helt sjukt jobbigt.. trodde jag skulle dö haha svettas ihjäl.. väl tillbaka i backen gav vi upp och åkte hem också.. helt slut var man när man kom hem men då var det bara till att kasta sig i duschen och käka och göra sig iordning för fest.. Denna dag så hade alla bestämt sig för att festa iaf.sen vid fem kanske vet inte riktigt kommer Adam och joinar ligan.. han hade precis kommit hem från utlandet. sen satt alla och förfesta i stugan jäkligt trevligt.. Sköt vi lite rakter och sånt med haha grannarna lär ju trott vi var knäpp.. så åkte vi ner på krogen som låg i våran by.. Så klart glömmer jag kameran :( så finns inga bilder från när vi var ute då.. men iaf väl inne på stället sätter vi oss alla.. så börja grabbarna köpa massa drickar shots och champane.. Drack brinnade sambuca hade jag inte gjort innan.. men det var skojj.. Sen skulle jag på toan när jag satt på toan kände jag fy fan vad full jag är ska jag lägga mig här på toan, men då gav jag mig själv typ en käft smäll och tänkte ne nu jävlar är det fest och inge må dåligt nu.. så ut och parta vidare.. stod och hoppa frame vid scen till ett band jävligt kul :P träffa lite roligt folk ;) sen så fick jag spela på black jacken åt tim vilket inte gick nå bra.. Dealern fick typ 21 hela tiden.. men det gick inte bra för någon vid black jacken.. alla festade vidare och blev fulla som nå ägg.. sen så var det slut, då blev de en vansinnes resa hem.. sen väl hemma så var det efterfest.. jag la mig i sängen och snacka jag.. sen när typ alla lagt sig så kliver jag upp för att käka macka.. men då blir det nå jävla liv på övervåningen.. så tejo kommer ner sitter och prata med mig.. så kommer hans tjej och syrra ner .. och tillsist talli med.. så sitter tejo och hetsa mig och talli dricka jäger typ halv sex på morgonen.. jag dricker och dricker dom där jävlarna för talli var å full så han höll på spy.. sen vid typ sju gav vi upp och tejo gick upp och talli la sig i soffan för han mådde dåligt.. jag gick in och la mig i sängen....


    
   
    



Lördag: Vaknar på lördagsmorgon lr jag kring tio folk börja skrika om vi ska åka till backen.. jag skojjar inte men jag hade tror jag träningsverk i var enda del i kroppen.. hade så ont i nacken kunde knappt ta mig upp ur sängen.. så dom andra åkte till backen lr ja halva gänget typ.. sen låg alla och sov typ, men tillsist pallade jag inte ligga sova hela dagen får sådan ångest då.. slänger på mig ute kläderna tar brädan under armen och promenerar ner till dom andra.. men väl ner så skulle backen stänga snart.. men jag och sandro tog några åk i backen vi allafall.. men kändes som jag var fortfarande full när i åktre för balansen var ju inte den bästa kan jag ju säga.. sen så åkte vi tillbaka till stugan och alla var helt döa typ.. kände mig så jävla trasig men tänkte i helvete att jag tänker sitta hemma.. så fråga grabbarna om jag kunde hänga på dom ut,, självklart gick det bra.. vi skulle till HC som vi var på, på torsdagen.. började göra mig iordning och dricka lite lätt ;) Men sen var det bestämmt att vi skulle käka på ett ställe som hette lammet och grisen allihopa.. låt er inte luras av namnet men det var en riktigt riktigt fint ställe.. Men vi åker iväg allihop utom typ 4 st.. så kommer vi dit så var det köttbuffe.Men när vi kom dit var jag så kissnödig att jag höll på sprängas ställer mig i toa kön så är det två karlar som går in på varsin toalett tänkte detta måste ju gå fort men det tar typ hundra år, börja överväga att gå ut och pissa.. men tillsist öppna ena dörren.. och jag skojja inte när jag säger kändes som någon hade skitit ut ett dött djur där inne fy fan vilket äckel som måste skitit där.. men jag var ju så himla tvungen att gå in där eftersom jag höll på dö för jag var så kissnödig sen satt Jag mig vid bordet och tog iaf en cider till maten.. men det var så att man tog sin tallricken gick fram till en kock lr ja och sa först lamm så fick man gå och hämta allt som var till lamm som man ville ha.. sen när man hade ätit upp det så var det fläskfile man skulle hämta och allt som var till det då.. sen sist men inte minst så var det oxfile.. och allt som var till det då.. men jag tog ju medium på oxfile så den var typ helt rosa haha.. det var jävligt gott men det kändes som man åt rå kött.. Ni vill inte ens veta vad notan sluta på det var inte billigt vill jag säga iaf fy fan tur man inte går på sådana ställen ofta.. men iaf fall sen var det dax att dra därifrån.. Jag,Adam,tobbe,andre,tim och sandy drog till HC.. väl inne där börja man dricka som fan igen.. hade jävligt skojj iaf.. stod och dansa på bordet haha.. sen var jag och sandy uppe och dansa på dansgolvet en heldel.. hade jävligt skojj iaf.. Det var ett band där också iaf.. sen när det var slut så kom sångaren i bandet fram och börja prata med mig.. då kom tobbe och bad han sjunga massa som han dock gjorde också.. stod tobbe där och digga haha herregud.. Sen blev det lite jidder där utanför när vi skulle hem.. men tog taxi hem iaf.. stackars taxichaffisen iaf.. han lär ju tyckt dom var dum i huvudet satt och skrek och bråka och rökte i bilen haha.. men han verkade inte våga säga något.. sen väl hemma springer alla grabbar in och börja skrika allt dom kan, så folket som låg och sov trodde typ det var krig haha.. sen fick två av grabbarna för sig att dom skulle in i rummet talli,bea och sandro och jag då sov i men dom hade ju låst det.. men de gjorde inget för dom sparka in dörren iställe knäppskallarna.. men der var onödigt men men.. sen så tar hjärnorna en del av listen lr vad det var och lägger den i öppen spisen och eldar upp den och spisspjället var ju inte öppet så hela stugan blev rökfylld så folk trodde väl vi skulle elda ner stugan.. men sen så gick iaf andre,tim och sandy och la sig.. jag, adam och tobbe satt uppe och krökade fortfarande.. dom drog i mig massa shots haha.. fast först var ju adam sådan hjärna att han blanda dricka och vatten och skulle shota det men efter en stund märkte han att det var lite svagt ;) haha men men tillsist när klockan kanske var sju lr något.. satt vi där och prata och då börja jag typ nästan somna vid bordet så adam undra om jag var trött.. Kanske lite sa jag haha.. så vi gick och la oss... :)

    
    
    


Söndag: kommer talli upp och skriker och dra i oss skulle ge igen för hur vi hade vart dagen innan.. klockan var nio ungefär man skulle ta sig ur sängen och gå ner och packa.. var så jävla seg hade ju bara sovit nån timme packade ihop grejerna iaf och sen var det bara ge sig iväg..i bilen hem var vi iaf, bea,ylva,jag,talli och abbe.. men resan hem tog hur lång tid som hellst för att det hade snöa så mycke efter hela vägen så alla låg och körde 50 kanske så tog ju år och dagar innan vi kom hem åkte vid elva kanske var hemma i sthlm åtta typ så hela dagen tog det.. Men vi hade skoj i bilen hem fast jag somnade till nå gånger i bilen men sov inte många minuter i sträck ;) haha sen hemma i sthlm tog vi det bara lugnt för vi skulle ju upp tidigt dan efter och åka hem..



Måndag så vakna jag vid klockan fem på morgonen men somnade om till sex.. väckte bea sen tog vi vår packning och gick ner till tumba centrum och tog pendelen till stan sen därifrån tog vi arlanda express till arlanda där vi fick vänta på flyget.. typ tio halv elva landar vi i kramfors. bara ta bilen hem till lägenheten.. Visst det var skönt att komma hem men vad fan vad jag sakna tillbaka till alla fan vad kul jag hade.. visst man var trasig när man kom hem.. men nu skulle jag lätt kunna festa flera dagar till i rad haha.. har säkert missa en hel del roliga saker att berätta men så svårt att skriva om allt så här på rak arm.. sen är det saker som kanske man inte ska skriva här heller hehe :P men men hoppas ni orka läsa detta nu haha :P

Nu har jag bara lagt ut lite bilder.. tänkte lägga ut resten på pixbox..
puss hej

hem till verkligheten!!

hej mina kära vänner...

Nu är man hemma igen.. visst det är skönt att vara hemma. men hade lätt kunnat vara kvar
nå dagar till.. Hade så jäkla kul,., fast då hade jag väl festa fler dagar i rad, och jag är fan nog trasig nu haha
så jävla trött ha inte sovit många timmar dom här dagarna haha.. Tänkte ta mig i kragen imorn och lägga in bilder och skriva om hela resan ;) har ingen ork nu skulle vart i sängen redan vid sju igentligen har legat och halv sovit på soffan tills nu.. men tänkt lägga mig sova nu.. träning imorn.. måste ta nya tag nu.. måste träna hårt nu innan tatueringen kommer ska komma på plats ;) Men en sak kan jag säga fy fan vad kul jag hade var riktigt lyckat..
Aja uppdaterar imorn .. puss hej


Fort minor- where´d you go 

"where´d you go, I miss you so. seems like it´s been forever, that you´ve been gone. Tired of sittin´and hatin´and makin´these excuses. For while you´ve not around, and feeling so useless, it seems one thing has been true all along, you don´t really know what you got ´til it´s gone, but when you come back I won´t be here"


"he´s cold and he´s cruel
But he knows what he´s doin'
Knows just what to say
So my whole day is ruined"


RSS 2.0