Sanna vänner!

Igentligen har jag inget skriva.. förutom sanna vänner kan man alltid lita på, sanna vänner står kvar när dom andra gått.. Även om man ha gjort något dumt står dom bakom ens rygg.. Ställer upp även om dom inte alltid tycker du gör rätt. Jag vet vilka mina sanna vänner är, vet du? Jag hoppas de var värt det? Han var ju inte ett dugg bättre själv tydligen. Tråkigt eftersom jag alltid ställt upp på dig. Tack och hej för mig.

Föddelsedagsbarnet :)

Hejhej!

Igår blev man ett år äldre då hela 21 år.. Huaa jag känner mig så gammal känns fan som man är nere i graven snart alltså. Men mamma och mormor och syskonen var här och gratta mig.. Fick massa grejor till hemmet och pengar så de var bra. Så käka man smörgåstårta hela dagen som för övrigt var jävligt god :)

Senare på efetrmiddagen kom frege och snylta tårta han med, inget present heller är så besviken.. :P jag skulle ju få den sen hahaha,, Senare kom sandra blev de tårta igen och lite vin och skit snack ute på bron.. Trevligt trevligt faktis.. Snacka skit om killar haha de är endå de bästa :P sen fick jag trosor av henne väldigt fina tack tack :)

idag har man jobbat känner mig bara less för man ska jobba hela helgen när de är stadsfest hur kul är de då. Jag mena alla andra går ut och ha kul men själv ska man jobba, de är ju tur att bea ska jobba med är vi två st i skiten haha..


aja in i duschen ska jag nu...

tack och hej leverpastej...

vakande ögon

Gud vad jag är allmänt less på hela sitvationen..

Allt ska vara så himla svårt jämt, varför kan inte allt bara gå som man vill?!

Sen allmänt så jobba jag jämt känns de som, sen ha albin världens hosta som aldrig vill gå bort som jag bli så arg över.. hoppas bara de inte är nå astmahosta han har.. aja godnatt!!


"på någon sekund ha alltid suddas ut"

RSS 2.0