skit i en burk!

Skit påre tycker jag, TÖNT!

Life sucks but i suck it back!! lr hur var de som?

Helgen är välkommen :)

Ta av dig skorna :P

Hejhej!

Igår så blev min lilla skitunge sjuk, börja med att jag skjusa han till dagis, han var lite extra grinig men trodde inte de var något specielt. Efter en timme på dagis ringer dom och säger att albin inte är nå pigg bara grina rakt ut ibland och går inte att trösta. Så åker dit och hämta han och lägger han i sängen när vi komma hem vilket är kring elva. Sen ligger han i sängen från dess till typ halv sju på kvällen. Då har han fått massa alvedon som antagligen ha verkat så då verka han frisk igen och är uppe och är glad. Men först trodde jag vi skulle få fara upp till sollefteå.. för han bara låg som helt död och kallsvettas som tusan sen skrek han bara rakt ut ibland, som om han hade ont..

Sen när albin hade lagt sig då kom sandra hit och vibörja dricka lite vin och snacka skit hon, bea och jag.. Var väldigt trevligt. Vi satt ungefär till två på natten innan vi kom på att de kanske var dax att sova lite ;) Men en utomlands resa i augusti blir perfekt alltså :)Ska bli så jävla skojj längta redan.

Ha typ nyss vaknat nu sitter här och kolla på min lille pojk som leker han verka frisk idag skumt nog men hoppas de. inge kul när han är sådär sjuk.. Idag ska man hem till mormor som fyller 82 år gam momma alltså blivit så gammal man tänker inte på de alltså.. Sen skulle man grilla hemma hos moder också så de bli bra de :)

Sen ihelgen jobba man när alla andra ska på kramm och festa och ha skojj men men vad gör man måste man jobba så måste man..

" jag vet inte, du är så konstig"

Puss hej

Med huvudet under armen!

Ja vad säger man?! Har igentligen inget att säga..
Jag är tom på ord som man bruka säga...

Ja helgen har väll vara sig lik som alla andra helger..
Fredagen jobbade man först på frånö hotell på dagen sen var man och träna sen hem och byta om sen var de iväg till gladan för att jobba där :/ De var en lång kväll, men de är tur att bea och jag hjälptes åt gick kvällen lite fortare.. Sen var de hem och sova.

Lördag: vaknade typ klockan två på förmiddagen hehe om inte senare var trött och seg som fan och inte på humör alls att jobba.. For bea och jag på punkten och käka sen var de bara till att fara hem och börja göra sig i ordning typ och börja jobba ingen av oss ville men vad fan var ju tvungen. Kom man dit jobbade och slet hela kvällen.. sen kom man hem de var så himla skönt att lägga sig i sängen kan jag säga alltså..

Söndag: Vakna vid två då också om inte senare.. dryga mest bara hemma hela förmiddagen tillsist fick vi fingrarna ur aslet och åkte och käka på punkten igen hehe ;) käka ut jämt vi inte bra inte bra :P Sen blev de bara kväll framför teven var så himla knäckt i hela kroppen ;)

Du måste vara schizofren du alltså herregud..
Jag bli så grymt irriterad...

Ne nu ska jag gå och sova GODNATT!

Puss hej

skavsår och mazariner!!

Hejhopp alla glada läsare ehehe :P

Ja vart ska man börja fredag då hände de inte så mycke bea och jag satt här hemma och glodde på film och tryckte i oss massa snask.

Lördag: Albin och jag klev upp rätt tidigt åt frukost sen bara lekte lite och läste böcker. sen så skulle albin sova en stund och jag hade precis lagt mig för att sova men då knacka de på dörren.. Kom mamma syrran, och brosan på besök.. satt vi och prata ett bra tag och skojj lite. sen så åkte bea och jag och köpte pizza innan jobbet. Sen börja vi göra oss iordning men tror du vi var klar i tid lr? Ne precis vi kom försent som vanligt. Sen så jobbade man från 18:00 till 03:00 jag skämta ju inte när jag säger att jag typ fick krypa hem för hade så ont i mina fötter fast man fick ju pengar får ju tänka så.

Söndag låg man mest hela morgonen i sängen och sov var så jävla trött.. Var precis påväg att kliva upp då knacka de på dörren var melly och roger som kom.. Kan tänka mig att de var inte sådan vacker syn han såg, emelie i en ful stor kofta håret åt alla håll och gamsmink haha.. sen var han här en stund sen skulle han åka hem till sthlm igen. Hade också velat åkt ner. Men jobbet kallar menmen.. sen så var bea jag på punkten och käka. sen skjusa vi rikard och marlene till bollsta.. köpte massa snask till kvällens filmer.. sen ringde kikki som satt hemma hos mig för en viss Emelie låser ju aldrig sin dörr.. Bea klippte lugg på henne fint fint. Sen såg vi tusen bröder återkommsten den är så himla bra..

Skjusade Albin till dagis imorse sen ha jag solat ska väl åka och träna snart hade jag också tänkt. sen måste jag fixa lite ärenden.. Sen har min jävla skit mobil gått sönder den bara hänger sig hela tiden.. folk komma inte fram när dom ringer och sånt. Hata jävla skit 3 för jag har nu två abonemang med dom och mobilerna funka inte.. men nu ska jag skicka in denna så man få en riktig mobil.. Sen har albin börja säga ´skojja Eller haha gullunge.. sen säger han också Äre så..hehe dom är rolig dom små liven..

Nejnej´nu ska jag göra något vettigt..

Puss hej

*Livet livet livet*

Chips med potatisskal!!

hejhej..
Såg att de var ett jäkla tag sen jag uppdaterade denna blogg jag är så fruktansvärt dålig på att föra dagbok alltså jag är nog helt enkelt för lat ;)

Jaha kan börja med fredag då..

Jobbade hela dagen på frånö sen åkte man hem, bea och jag fick för oss att åkta till härnösand för bea var tvungen att hitta ett skärp.. men vi hittade allt utom skärp. sen kom vi hem då bröja vi att börja göra oss i ordning. Sen efter ett tag kom Sandra och Källman trevligt trevligt :) så vi satt här och drack vin och rökte och snacka skit hehe... Sen blev de ner till gladan där de var typ av nån karaokeafton. Men de var fan de tråkigaste jag ha gjort på länge alltså var så jävla tråkigt folk.. sen när skiten var slut fick bea och jag GÅ HEM. Fy fan de var så JÄVLA kallt sen hade bägge nya skor med höga klackar så de gick typ myrsteg fram, ett tag vill jag bara lägga mig efter vägen och grina haha ;P men väl hemma var de så skönt att lägga sig under täcket och sova.

Sen lördag klev man upp rätt i tid för man skulle ner på stan och kolla och träffa tres.. så jag och bea åkte ner var in på anybody och handla smink.. som tur jag hade var de 20% på allt i butiken så då blev jag skit glad..Men sen så hade jag endå köpt fel ton på sminket så där fick jag hehe :P Menmen sen gick vi till cafe där tres hjälpte mamma sin.. så kom ida med så satt vi där och fika och snacka massa.. sen åkte vi hem till mig och käka glass jag börja göra mig iordning och sen så kom tres och hämta mig vi drog till sundsvall.. Väl hemma hos tres fick man mat av lars tack tack :) sen så börja vi göra oss i ordning vilket tog hundra år.. sen kom lotta sen skjusa lars oss till camilla som hade föddelsedagsfest.. precis när vi ska kliva ur bilen ringer de så jag tror jag tar med mig allt jag ska ha ur bilen.. men preis när jag ser hur lars svänga ut och ska åka då komma jag på att väskan med legg och pengar och allt för tres och mig ligger där i.. så fyra tjejer springer efter bilen skriker och vifta men han ser ingenting.. vi tokringer och smsa men inget svar.. för karln har mobilen hemma.. men vi går in på festen och festa har skojj.. sen åker vi ner på stan först bli de 360 men de var mindre skojj inte så mycke folk.. så vi går vidare till olearys tres och jag kom in på olearys faktis fast de var från 23 år woohoo-.. hade rätt kul där inne.. sen blev de taxi hem :) sen var de så skönt att sova...


upp tidigt på söndags morgon skulle ju ta bussen hem i tid för man skulle slippa komma hem så sent.. så tres skjusade mig till bussen sen så komm bea och ida och hämta mig på buss stationen i kramfors.. sen så blev de mat på punkten jag tror vi satt där i typ 2 timmar efter vi ätit upp maten för i prata om allt möjligt hehe ;) Sen åkte vi hem och börja käka allt vi hade köpt hela vadagsrumms bordet fyllt med godis och sånt ehhe.. sen helt plötsligt fick vi för oss att åka till sundsvall vi hade inget att göra..lite av en vansinnes resa haha.. fel sida av vägen och sånt ehehe bra där ida :P Sen blev de max och åkte runt en sväng sen åkte vi hem.. Var så skönt ännu en gång att få lägga sig u sin vara sköna säng.

Sen måndag vakna man tidigt eftersom frege kom med albin och lämna han... Fast han var väl kvar hr nån timme och lekte med albin.. han vill väl inte åka hem till sin toalettlösa lägenheten hehe ;P sen så blev de lugnt mest hela dagen.. tills syrran kom och hämta albin och gick bort till morsan. Dom skulle kolla på majbrasa för syrran skulle passa albin när jag jobba.. sen så blev de till att åka till solle där man jobbade i baren på bowlingen de var jäkligt skojj faktis.. men men sen hem och sova, för dagen efter skulle man upp tidigt med lill pruppen :)


Idag ha jag inte gjort så mycke var i sundsvall med bea,veronika och fredrik.. köpte mest grejer till albin den lilla sötisen kan inte låta bli finns så mycke fint.. men men sen var vi hemma hos mamma en sväng.. fixade iväg 500 digitala bilder jag skulle framkalla inte dåligt ehhe ska bli roligt att sitta och hä in de i album sen haha..

Ne nu ska jag gå till min sköna säng är så grymt trött som vanligt.
Puss och hej dumma tjej..

"saknar dig"

RSS 2.0