vilket ös med brudarna ;)

hejhopp mina trogna läsare ;)

Kan ju börja med att jag jävligt kul i lördags.. Börja med att man satt hemma med bea hela förmiddagen och sofa framför teven.. Sen kommer brudarna tres och camilla och storma in och säger att man måste hänga på och festa i solle hos bettan. Efter många om och men.. Så fick jag fingrarna ur aslet och fixa barnvakt och åkte upp.. Fick köra niklas bil för han var lite bakis ;) men så släppte bea och han av mig hos bettan.. sen blev de partaj för hela slanten.. för där var tres,camilla,sandra,mallan,bettan och sollefteå brudar med.. Men fan vilket drag de var på oss kramfors brudar och Ja du in räknad bettan ;) allsång och vin haha kan de bli bättre? :) Sen åkte vi ner till stan fick ju skjusa ner av nå snälla människor ;) Sen gick vi in på impuls hade jävligt kul men blev ju lite misär med tres börs men de ordnade upp sig, tack konstapeln haha... Sen blev de att röjja lite ner vid sen till king cover jävligt skojj,,

Sen blev de hemfärd.. Åkte med bea hem.. så skönt att vakna hemma. Men klockan sju var mormor och albin vaken så haha blev inge lång sömn inte ;)


Söndagen var bara en lång slappdag ;) lr ja lite mys hann man ju med också :)

Måndag har vart nere på stan och fixa massa saker till flytten.. Har ju glömt och skriva de.. Den 15 aug ska vi vara ute ur denna lägenhet.. då flytta man.. fast inte så långt bort utan bara till faktorsvägen typ en gata bort.. men då kommer vi och joina ligan där borta hehe.. Bea och jag ska flytta ihop i en trea.. så de bli skojj de. så de är mycke att fixa för tillfället.. Men sen när flytten är klar och allt då blir de inflyttnings fest serru :) ne nu ska jag göra något vettigt.. typ börja packa kanske? :P

Puss hej

Här kommer lite bilder jag snott från sandra. Det är sen i lördags :)

image5

Tres,sandra,jag,camilla

image6

Bettan,tres,mallan :)

hahah vilket pucko!

Idag nyss såg jag världens sjukaste sak. Vilken jävla mes du är, kalla andra falsk när du själv måste vara falskast av alla.. Tur att du är ett avslutat kapitel i mitt liv.


Hejhej

vilken sjuk vecka detta ha varit, söp från onsdag till lördag så man är lite slut idag alltså. Men är man ledig så är man. Bea och jag fick nå ryck idag och städade hela lägenheten vid halv elva på kvällen.. Men nu lukta de gott och är rent.. innan lukta de kattbajs huua :( Imorn ska jag ringa till krambo och kolla efter treor så vi får något större boende nån gång hehe :)

Ne nu ska vi kolla på film en rysare buuu vad skrämande ;)

*Du är så söt, tur att vi träffa varandra ;)*

världens lyckligaste par och dom sista ljuva åren.

De var vad man stod och digga till igår haha :)

Var på ärsta parken igår och kolla/dansa till lasse stefanz.
Åkte ditt med mamma satt och drack lite smått i bilen. sen träffa jag sandra och mallan och jocke och dom där uppe. Så tog jag och jocke nå sväng om. Haha de gick väl som de gick för folk knuffas hela tiden men kul var de. :)
Sen stod vi allihop och sjöng och hoppa och klappa framför scen fan vad kul de var.. sjukt att man kan så många låtar. Sen stod ju olle(sångaren) och flörta lite med mig haha vilken puma :P sen sjöng han ju Emelie för mig lr ;) Ne men mamma hade dansat förbi oss och sett oss digga där frame hon hade tänkt att vi inte var riktigt kloka haha :)

Så idag var man lite seg var ju kramm i onsdags med hade kul med brudarna :)
så får se vad som händer ikväll om man går ut och kolla stumpan tres kommer ju och joina oss ju :) sen bettan imorn. sen har jag vart till lillsyrran och gratta lill thea som fyller 1 år idag.. grattis grattis lill tjejen. :)

Ne nu ska jag gå och ta en promenad ;) Sen ska jag ringa bea och kolla vad hon har för sig denna vackra dag :P

puss puss hej

grillafton och bränt hår :P

Hejhopp alla glada..

Sitter man här och ska uppdatera lite tänkte jag.
Just nu är min lilla syrra här och hon ligger i soffan och mår lite dåligt..
mamma skulle iväg så hon ska vara här en stund, fundera om jag ska lura med henne på stan kanske, och fika lr något ;)

sen ikväll blir de kramm och grillafton roligt roligt. blir de tjej gänget som drar dit blir super skojj de.. har ju inte vart där och druckit nån gång än. har ju bara vart där som chaffis typ. Sen imorn blir de lasse stefanz yeah haha..

bäst att passa på nu när lill pruppen är hos pappa sin :) Han är så rolig nu prata så himla mycke hela tiden.

Föresten igår hände de en liten olycka hehe jag skulle locka håret och då gjorde jag en bea och brände håret mitt tur att de inte blev så mycke :( men endå liksom jäkla skit.. Var på bio igår med på harry potter väldigt trevligt ;)

Ne nu ska jag göra något åt detta, ska ta och hitta på något..

puss hej

skitolavik som ingen är lik :P

Hejhopp på er alla..

Vad händer i mitt
liv just nudå inte specielt mycke kan jag väl påstå..
Jobbar mest hela tiden, fast nu är jag ledig i en vecka yeah vad nice alltså :)
Få se vad man hittar på ;)

igår jobba man på gladan de var väl inte allt för givande, var ju inte specielt skojj.. men träffa grabbarna grus och de var ju trevligt iaf :)
Sen fick jag ju köra folk halv natten inga namn nämda :P haha men trevligt hade vi..

sen var man ju på grillafton i onsdags, fast jag avr ju chaffis så man hade väl inte allt för skojj men de funka med rätt sällskap är allt skojj ;)

Sen till helgen blir de party hos stumpan i solle fan vad skojj de ska bli alltså..

ne nu ska jag forsätta se på teve med bea min sambo haha..

puss hej

hej och hå i en köksvrå

hejhopp!

Vilken helg de var i sundsvall alltså... Men gud så kul vi hade tjejer..
Har fan druckit från torsdag till söndag non stop typ haha förutom dom få timmar man sov.. Blev ju tequila till frukost snacka om sjuk man är men vad fan liksom..

tråkigt med regnet bara men vi hade skojj endå.. men rätt sällskap är ju alltid roligt,,, två saker är jag lessen att jag missa de är björn rosenström och bettans snygga minn när en viss person hejja hahahahaha,,

Sen träffa man roger på lördagen fan vad skojj de var och träffa dig, var ju ett tag sen ;) och den sjuka efter festen som vi kom hem från klockan halv sex på morgonen på fredag lr ja lördags morgon, lars trodde vi hade blitt tokig när vi kom hem.. och inte på tala om tres sjuka madrass som såg sjukt skön ut på kvällen men var platt varje morgon hahaha.. Sen mitt tjatt på torsdagen om hur full jag var :P Blev inte så mycke kort fårn ihelgen för en viss person behöve rinte nämna namn men sprang iväg hela kvällen med min kamera men men :P


ne nu ska jag åka hämtaa lill pruppen min snart,,,

fan vad jag vill säga upp mig från mitt jobb kan nån göra de åt mig...:(

pusss hej

potatismos :P

hallåå kära läsare..

NU dra jag snart komme rhem på söndag.. fan vad kul vi ska ha tjejer..

hejdå suckerssss ;)


*i gone run to you*


RSS 2.0