so fucking blurry!

Alltså fy fan.. kan inte sluta tänka, hur mycke jag än vill stänga av.
ne det går inte, ne jag orka inte. fan också varför ska det vara så här för...
Jag tror ena sekunden att allt är bra, och att jag börjat kunna tänka på annat.
men från igenstarns kommer det alltid upp något som får mig att tänka igen..
Det spelar seriöst helt enkelt ingen roll vem det är.. jag vill inte.. jag orka inte...
Alla tror att man är glad och inte bry sig. men i själva verket så mår jag piss...
Jag älskar dig så fruktansvärt mycket, att ibland gör det så jävla ont att jag inte vet vart
jag ska ta vägen. Ska det vara så? att man står här men hjärtat krossat för vad?
För ingenting? för att man trodde något var bra? fast det aldrig var det? igentligen var de hela en lögn?
alla ord var bara lögner? Ibland önska jag att jag bara kunde spola tillbaka tiden.
kunde man gjort något annorlunda, lr skulle du gjort samma sak igen?!

Älska mig, älska mig, välj mig.. ta mig......



Bonus på kortet!

hej mina kära vänner!
Jag vet att jag gnäller om detta varje gång. att jag är så jävla dålig på uppdatera alltså..
det finns ju ingen annan än jag själv som kan göra det bättre heller hehe.. måste som sagt skärpa mig.
Jaha vad har hänt på sistonde. bilen gick ju som sgat inte igenom beskitningen. så juha fixa den. så var och om besikta den igår. så nu får man köra ett år till då :) Helgen bestod av jobb. fredagen var ju som väldigt tung. från tio på förmiddagen till två på natten. så man var väldigt trött. sen lördagen var väl inte så farlig. för vi började nio. sen stängde vi tolv. för det var två personer på hela helgen :( så jag och malin sprang över till kramm och kollade läget nyktert :) ja sen har jag inte så mycke att säga om natten än att den var helt sjuk haha :p man kan ju som inte avslöja för mycke här.

sjukt trött var jag på söndagen iaf, men jag begav mig hem till mamma för lite fika och gav henne en present från oss alla syskonen. hon blev väldigt glad. Nu när vi prata presenter kommer jag på att jag fyller fan år snart. 12 juni blir man ännu mer gamkärring :/ aja vad ska man gör. man inte äldre än dom man ligger med hahahaha.. Sen begav jag mig upp till långsele och gjorde klar gaddningen.. som vanligt blev kikki lika less närjag satt där likgilltig som vanligt,. tycker inte det gör ont alltså. Men nu sitter allt där det ska.. blev sju stjärnor till.. jag ska lägga ut en bild fort jag bett nån ta ett kort. bli som svårt själv. :) Nu är det bara börja spåna på nästa gaddning haha.-. fast fundera på att ta det lugnt ett tag nu. kommer ju se ut som en tavla tillsist.

i måndags var jag upp och kollade gymmet på vallen.. fundera strångt på att gå på det i sommar. annars komme rjag bli så rastlös alltså. inge kul att promenera. Sen var jag och albin hälsa på tommy en sväng spelade teve spel och snacka skit :)

tisdag gjorde jag typ ingenting. jag tog mig i kragen och städade i lägenheten iaf.

idag. sitter här just nu, men ska strax faktis även om jag tycker det känns jävligt tråkigt. Gå och ta en promenad. sen ska jag hämta albin åka hem till mamma en sväng tänkte jag. sen så skulle jag följa med bettan och sandra till härnösand i eftermiddag :) så dte blir en bra dag.. återkommer imorn jag lovar :P

puss hej

blurry!

hejhopp mina kära vänner.

Vad har Emelie haft för sig idag då? Inte mycke vaknade relativt sent var väldigt trött.
sen begav jag mig hem till mamma, för att tvätta bilen och städa ur den. Hehe kanske var på tiden köpte den i oktober och har inte tvättat den en gång haha ;) Ja vad säger man, är väl inte så duktig när det gäller bilar.
så alla syskon stod där och tvätta bilen vilket sväng gäng hehe. tur man har sina syskon :)
sen så hämta jag kikki och vi åkte för att besikta bilen. Den gick ju såklart inte igenom :( men men var inge större fel på den, så juha skulle väl fixa det så är allt lugnt sen :) kanon det. sen åkte vi ´hem till mor en sväng och gnällde lite över killar hehe.. sen så stack jag och träna en sväng. måste ju passa på nu innan det stänger. på lördag är sista gången :( få se om man tar ett sommar kort på vallen. så man får röra på fläsket i sommar med.
sen åkte vi hem hit. så kom bettan och sandra över för dom behövde tvätta för det går ju inte i drömkåken ;) så spelade vi alias och snacka skit som vanligt. trevligt trevligt tjejer.
nu sitter jag här och ska strax sova för imorn blir det ju en väldigt rolig dag. ska börja jobba tio till 2 på natten weee kul dag. Sen ska jag försöka hinna träna innan man åker och jobba. så blir verkligen en lång dag.

I onsdags gjorde jag inte så mycke träna.. sen var jag och kikki ut till frånö. satt med brudarna ute på altan och snacka skit drack kaffe och rökte för mycke ;) men det är så himla skönt att prata av sig. hade så himla kul..
ett dilemma som vi kom fram till.. Det goda partiet lr det dumma? ja det är frågan. ska jag gå till mig själv verka jag ju dra mig till det dumma partiet.. men men det kanske ordna sig någon gång det med :P

Ne lär väl uppdatera på lördag för imorgon har jag inte mycke tid till det. vet att jag varit lite slö på bloggnings fronten men jag är inte så motiverad och skriva för tillfället.. men men de lär väl bli bättring snart...

"du är som en parasit som inte går att utrotta"

puss hej

pics

    

You will always be a part of me!

hejhopp mina kära läsare :)

sitter så här på kvällskvisten och fundera på lives mening hehe..
Nedå tänkte försöka uppdatera lite. I lördags jobbade jag ju. det gick bra fast kändes som en rätt lång dag.
Malin var ju där och jobba med. känns bra tycker hon är jävligt rolig och trevlig. Hon gör jobbet roligt hehe..
Sen vakna man relativt tidigt på söndagen för en viss liten pojke ville kliva upp..
så var bara hemma och tog det lugnt. sen kom sandra och vi for och hämta min lilla kattunge.
Albin var döds rädd för den först men nu går det bra. Var skönt att prata med en sandra en stund.
Hon förstå mig så bra :) känns så skönt att vi börja umgås mycke mer. gilla dig stumpan.-.
Föresten sen har vi ju lilla stackars lilla oturs sparven våran, bettan har ju lyckas brutit lillfingret.
Stackars var ju inte så lämpligt just nu men det kommer ordna sig stumpan.

Idag så var man  träna på morngonen sen så tog man en lunch med kikki på gladan. Vi åt så vi höll på dö bägge två. Vi var där i en och en halv timme. jag måste alltid sitta och ta det lugnt efter maten jag. sen var dte bara ge sig iväg och börja träna igen. Var väldigt trevligt träning. träffa ju sötisen. man får då ett smile på läpparna :)
sen åkte jag hem och hämta albin sen har vi städat här hemma lr ja jag har städat hehe.. sen kom tommy,pajen och kikki förbi och vi spelade alias väldigt trevligt. även om det gick lite dåligt idag. var som inte på hugget :P
Sen så fick pajen och jag alla svåra ord man kunde få så lite fusk var det :D
sen har kikki och jag bara slöat ett tag och nu sitter jag här.

vad händer för kul resten av veckan då. Imorn ska vi spela några st här hemma igen. sen på onsdga åker albin till sin far så får man se vad jag hitta på. sen ska sandra gumman komma förbi någon dag och tvätta och skvallar sen på fredag blir en riktigt tung dag. ska jobba från tio på morgonen till 2 på natten det ni :P sen jobba jag lördag med på kvällen på gladan så blir en lugn helg för mig serrni. sen längtar jag till nästa vecka ;)

Alltså ibland blir jag fan tokig på mig själv alltså varför kan man inte bara sluta tänka alltså? varför kan man inte bara ge upp? nedå man fortsätter hoppas men de är väl så människan fungerar. man tror alltid att det kommer bli bra. varför kan du bara inte svara för? du är för mig ett gåta, som inte går att lösa. Ibland önska jag att jag kunde få komma in i din hjärna och se vad som rör sig där inne. men men tiden läker alla sår? lr kanske det löser sig vem vet. den som lever får se.

lägger in bilder på vera (kattungen) nån dag...

puss hej

 


Informer!

Hejhopp!

Nu sitter man här på lördags morgon har väl som varit vaken en stund. Har bråkat med albin. För ska försöka få honom att sluta med blöja men han vägrar värkligen. Han skriker och grina och ska ha blöja. Men ha tvingat på han ett par kallingar nu får vi se hur det går. Går tjatta på han hela tiden nu om han är kissnödig måste han gå på toan.  Lär väl visa sig hur det går ;)

Igår så träna jag och sånt som vanligt. Var på arbetsförmedligen också. Alltid lika givande lr så inte :(
Varför kan man inte bara få ett riktigt jobb? börja fundera på om man ska pröva och börja på folksam.
Jaja får se vad som händer. Sen så for vi en sväng till daniel. där var roine,kikki,danne. Så satt vi snacka lite och sånt bara. Sen så bestämde vi att vi skulle åka hem till mamma och spela sällskap spel. Så jag,danne,albin, och tommy åkte hem till mamma först. Vi körde ombytta roller. Alltså tjejer mot killar. Mamma och jag vann hehe :P Det starkare könet segrade ;) lite senare kom kikki och syrran med. så spelade vi alias. det är så jävla kul. Jag skratta så tårarna rann, helt sjukt vad kul. Så hoppade daniel och tommy studsmatta haha så såg ut. danne ramlade av haha.. sen hoppade jag upp med. så hmna jag på rygg när danne hoppade. Kände mig som en skalbagge som inte kunde ta sig någon vart. Var iaf en jävligt rolig kväll har inte skratta så här mycke på länge. :) Jag tryckte i mig massa godis och chips med ;) men denna kväll får vi göra om snart igen.

Planerna för idag är ju. försöka få albin och kissa på toan som sagt ;) sen ska vi iväg till mormor för hon fyller 83 år idag :) så ska vi fira henne. sen börja jag jobba redan vid klockan halv fyra så då ska elin passa albin :) sen sluta jag ju inte förns inatt så blir inte så mycke roligare dag i dag ;) men imorn ska vi få en ny familjemedlem hem hit albin och jag ;) en liten kissekatt :D Lilla mischa ska flytta in hos oss.

puss hej
 

Fort europa

hejhopp alla glad..

Finns inte så mycke att säga just nu. Igår kväll var sandra och bettan förbi..
Bettan behövde duscha av sig lite i en dusch med varm vatten hehe :P så satt vi och beklaga oss som vanligt om hur allt suger och hur dum killar är haha .. det är typ standard.. Känns så skönt att brudarna förstår mig kan klaga hur mycke jag vill utan dom blir less på en hehe..

Idag har jag inte gjort så himla mycke. Tränat två gånger som vanligt. sen har jag vart hemma hos mamma umgåtts med mamma och syskonen.. skönt att vara hemma med dom.. Dom är så rolig allihop..
Mamma klippte albin med, gick väl sisådär.. Han skrek som en stucken gris. medans jag,evelina och elin försökte få han och tänka på annat. sen så badade albin och thea hehe.. sen så däckade albin i soffan. då passade jag,elin,evelina,emil på att hoppa lite studsmatta ute. men det var ju så jävla kallt så man höll ju på frysa ihjäl hehe.. Men det var trevligt endå.

Nu är man hemma och har plockat här hemma lite, så det ser relativt städat ut. snart kommer kikki och anna., lär väl bli teve tittade och skit snack som vanligt hehe..

Har mycke tankar, men inget hjälper. hur mycke man än önskar och ber. Värkar inget bli bättre endå. kanske bäst bara släppa det och gå vidare? finns ju andra. aa jag vet inte. lär väl märkas hur jag gör inom snar framtid.

pics från idag..

      

tatto alla stjärnor siyns ej på låret.. får en bild på ryggen sen när det är klart!

bitter på livet!

hej..

Jaha vad har hänt dom senaste dagarna då..
Fredags drog jag och kikki ner till camilla i sundsvall och gick ut där. Hade väldigt kul med brudarna.
Men hade mindre kul ut, var som inte på g. har man väl inte var påsistonde endå..
Men var kul att umgås med brudarna iaf.

Glömde torsdag var vi hemma hos tommy och spela teve spel var kul och jag vann hela tiden ;) haha
Sen åkte vi på hemköp en sväng haandlade massa snacks sen åkte vi tillbaka ditt och glodde på film var väldigt trevligt,

Lördag åkte jag och kikki hem kring två typ.. fick stanna efter vägen för att hon skulle spy haha :p
sen åkte jag hem gjord emig iordning och sen for jag till mamma.. för det var massa folk där skulle grilla och spela spel. jag roade mig med att hoppa studsmatta med jocke, var helt slut efter bara ett litet tag det är kul men dock så ansträngande.. käkade god mat.. skjusade även nå brandmän till sandö för dom skulle festa. senåkte jag förbi daniel en sväng och sa hej innan jag började jobba. kvällen på gladan vad rätt okej. Kom en del folk tillsist så man fick lite och gör iaf. så det var trevligt.

Idag söndag har jag typ legat och sovit hela dagen :p hehe.. har inte fått så mycke gjort faktis..
Fick ett samtal som ja, jag vet inte vad jag ska säga om det. känns bara jobbigt hela tiden.. varför går det aldrig över varför? kanske du kommer förstå mig när du läst allt? Aja men tillsist tog jag mig i kragen och klev upp.. kom kikki hit och albin kom hem.. så åkte vi bort till tommy för spela tvspel hehe :) gick mindre bra för mig idag :( attans skit. sen efter vi vart där en bra stund. åkte vi hem hit till mig. har kikki och jag legat och glott på teve.. nu ha rhon åkt hem.. så jag ska väl gå lägga mig snart...

ska lägga upp nå pics från ihelgen.

Tog detta från carro, tycker det passa bra på hur jag känner. så jag tjuva denna från dig carro ;)

"now it's like a fairy tale without a happy ending
but then again maybe we are just pretending
why does it have to be so unfair?
tell me that you care.
and i guess we're really over, so come over, i'm not over it.
and i guess we're really over, so come over, i'm not over it."

      

pics lördag

      

annat
 
Från jobbet i lördags(så glad är jag på jobbet)

flower!

hej!

Fortfarande väldigt nere :( Känner när jag ska kliva ur sängen att jag igentligen inte har någon ork alls för det.
Vill bara dra täcket över huvudet och aldrig komma fram mer.  Varför kan man inte bara för en dag känna otrolig lycka? bara att allt är perfekt? varför kan inte jag få det alla andra har?
Fast det jag vill finns så långt borta jag tror väl aldrig att det kommer hända, men endå hoppas man och drömmer.
Folk ser inte att man mår dåligt, för när man går ut så drar man på sitt smile och verkar glad. Men inombords skriker och grina en hjälplös flicka som inte får det hon vill. Försöker sysselsätta mig med träning lr något för att få bort tankarna. Men det spelar ingen roll vad jag gör så följer alltid tankarna med mig, Varför? kanske? när? aldrig?vill? .. ne många frågor men inga svar. Jag väntar för jäves.


ne nu ska jag åka träna.

puss hej

the gift!

hej!

Just nu är jag på väldigt nere humör. alltså mitt humör ha varit som en berg och dalbana dom senaste månaderna. Fast det är väl kanske inte så konstigt heller. Just nu vet jag inte vad jag ska känna inågot.
Jag bara önska mig en sak, och jag vill verkligen det. Kan inte bara nån däruppe göra så det blir så!

Jag var och tatuera mig igår, jenny,kikki,mathilda var med och skulle vara smakråd. Blev ju som sagt fler stjärnor ner på låret och upp över ryggen men är inte riktigt klar än, hann ju inte allt igår. Så har typ skuldran och nyckelbenet kvar. men det kommer väl gå relativt snabbt. Ja det sjuka är att jag inte tycker det gör ett dugg ont när jag tatuera mig. Dom sa det dom som var med att jag ser helt obrydd ut. Men så är det med, är väl så man har för ont i själen och är på botten så jag känner inte den smärtan som nålarna gör, utan jag tycker det bara är skönt.
För till och med tatueraren sa att man bruka ju se att det rycker lite i skinet och sånt, men inget sånt heller. så jag är väl en hardcore brud kanske hehe..

ne nu ska jag städa denna lägenhet sen gå och dö lr något,..

"Jag förstå mig verkligen inte på dig?! Vad vill du?"

puss hej

praise you!

hejhopp!
Förstå ni har väntat spänt på hur det gick med bilen haha ;)
Jag menar tjejer dom kan med, lätt säger jag :) kikki och jag gjorde ett försök och sedär nu sitter sommardäcken på bilen. Men inte utan en heldel kraft och lite aggrestioner mot bilen haha :p
och inte nog med det att grabbar åker förbi och skrattar men vad gör man. Vi klara det iaf. fan jag behöve rju ingen karl så händig som jag är ;) alla skulle haft en sådan händig tjej som mig.
sen har jag inte gjort så mycke denna kväll. jenny var här och vi satt här och snacka ett tag nice det. Hon är så trevlig jenny :) sen låg jag och kolla på en djävulsk romans tror nog jag aldrig blir less den är så jävla bra.
När ska man få en sådan förälskelse då? aja skitsamma. Fick samtal från tatueraren som gjorde min sista gaddning ringde idag för han fått avbokning så, han undra om jag ville komma imorgon hehe. blev ju lite sådär snabbt men vad fan, jag kör på det. så ska dit imorgon på eftermiddagen. ska ju fortsätta med stjärnorna ner över låret och upp över ryggen :) hoppas det blir nice nu.. kommer ju som vara lite stjärnor över mig nu hehe :)

aja återkommer imorn med bilder från gaddningen :)

pics från idag :)

    

vi är  brudar hehe :P

 

denna låt är fett bra och videon rolig :http://www.youtube.com/watch?v=4ULVQOneeZE

puss hej

heartbreak hotell

hejhopp alla glada!

Nu sitter man här, har varit dålig och uppdatera på slutet man har som inte orkat, ska försöka bli bättre.
Bli ju så irriterad på alla andra när dom inte uppdatera hehe :)

Sista april var man ju hemma hos sandra hade jäkligt kul faktis, tog inte så mycke bilder men ska lägga ut dom få jag tog sen. efter en härlig sommar kväll hos sandra så åkte vi till kramm hade faktis väldigt skoj där med fast jag tyckte inte jag kände igen nå folk alls ;) men hade roligt endå haha :P bettans och mitt vad blev ju av iaf haha..
Ja bettan och jag var ju och shoppa i sundsvall påd agen med blev ju massa kläder som vanligt hehe.
Tror min gaderob kommer sprängas snart.

Sen fick jag ett samtal i fredags med, som gjorde mig glad. Prata bara allmänt och sjukade sig.
Sen på kvällen satt jag hemma med kikki och jenny och bara snacka skit hela kvällen, var mycket trevligt faktis :)

Igår lördag jobba jag hela kvällen/natten. Var mycke folk fast det var ju äldre för dom hade klass fest för dom som var född 72. Men sen kom det yngre med så blev ju lite blandat och man hade fullt upp hela tiden så det var skoj. men när jag kom hem så stupade jag ner i sängen på en gång.

Idag har jag inte gjort så mycke hittills jag och albin har vart och handla lite plock och sånt. Käkade en glass och sånt. Nu tvättar vi och försöker röjja undan lite lr jag försöker albin är inte så hjälpsam ;) men men sen skulle kikki komma skulle vi käka pizza sen ska hon assistera mig och bytta däck på bilen har jag bestämt haha. vi får väl se hur det går har aldrig gjort det förut men nån gång måste ju bli den första, när man inte har nån karl som hjälper en hehe...

aja ska lägga ut bilder på albins cykel sen och på när Händiga jag bytter däck på bilen då hehe :P

puss hej

RSS 2.0