klant skallen ja!

hejhopp!

jag är då en riktg klantskalle, idag har det inte vart min dag på jobbet.
lite less man är då, först ha jag skärt mig två gånger i samma finger svider som tusan,, :( men det är inte det värsta,
utan när jag ska diska som jag alltid gör i slutet av dagen. då sprätter dte vatten över hela mig. inte tänke rjag mer på det.. men sen när jag går ut från jobbet då ska jag kolla på mobilen då är den sten död... lite less man blir.
går jag till expert och frågar dom, dom kommer fram till att det är en fuktskada men ja :( men dom trodde att det bara kunde vara batteri som är trasigt.. så måste låna någons batteri och kolla. men kommer inte på någon förutom kikki. men vart är dum när man behöver dig då mongo? :p hehe ne men du kommer väl hem imorn får jag testa då. så då får man köpa ett nytt batteri.. men det värsta är att jag inte ha rnå nummer alls på denna mobil jag har just nu.. alla ligger på den gamla lite less man blir., kan ju inte få tag på nån... :(

igår då agerade jag två barns förälder det var skojj.. gick riktigt bra. tog jätte söta kort på thea och albin när dom kramas (första gången dom gjorde det) och när dom stod höll handen.. ska lägga ut bilder sen när min andra mobil funka eftersom dom ligger på den :( har ju så mycke minnen på den så jag måste få gång i den. håller tummar och tår alltså..

imorn då ska man jobba som vanligt börja åtta som man typ gjort hela veckan lite slut man är. var ju redan trött i måndags efter helgen hehe,, sen jobba man lördga natt med.. men sen till veckan så är det ju snart gatufesten fan vad skoj det ska bli längtar som fan alltså. måste ju bli en tre dagar alltså.. men känns endå lite tråkigt. en perosn som fattas ju :( har ju vart på vart enda gatufest med dig sen jag fan var liten ju. och nu lär det ju inte bli så.. komme rkännas så tomt.. du och jag har ju alltid så jävla skoj .. aja känns jävligt surt faktis..

ne nu ska jag sova så man orka upp imorgon..

puss hej

sommaren är här!

hejhopp..
hade riktigt jävla skoj i umeå och norrbyskär. längtar fan tillbaka alltså helt fantastiskt.. :)
ha bara jobba hela veckan kommer tillbaka med uppdaterning...


pics från midsommar

http://www.pixbox.se/usr_show_id112330_page0_order1.html

puss hej

Ge dig nu!

hejhopp alla glad..
ja man är vaken fortfarande. har tvättat till nu ååh känner mina ögonlock är väldigt tunga nu..
Men ska alldeles strax gå och sova.. har packat mina väskor så nu är allt klart inför imorgon typ..
Har lite skor och sånt jag ska försöka få med också, hur nu det ska gå till?! Allså det helt sjukt vad jag över
packar jämt alltså.. nu har jag kläder med mig för en månad typ.. ska liksom bara vara borta fyra dagar hehe
men men.. idag har jag bara jobbat som vanligt. mina arbetskamrater är så roliga så det är roligt att jobba.
dagen går fort liksom.. imorn ska jag och färga håret lr ja utväxten.. sofie hade ingen tid så fick av carro som är där nu. hoppas det blir bra. sen ska jag fixa massa andra saker imorgon med.. så känns som kommer bli en stressig dag.
kommer kännas skönt när man sitter i bilen påväg upp. Fan vad skoj vi ska ha sandra. känns så jävla roligt att göra något annat för en gång skull.. :) vi får väl se vad som händer där uppe, känns så sjukt.. aja ett annat problem är att både min digital kamera och sandra är det nå fel på.. vad fan? vi måste ju dokumentera resan så detta måste vi lösa på någpt sätt.. :) ¨Hur är det annars i mitt liv då? allt är på rosa moln för tillfället. du är så himla söt :)

ne nu ska jag sova så man orka upp imorn.. får se om jag kan uppdatera något innan söndag...

puss hej

"don't know where to start
I don't know how to handle a complicated heart,
Even if you want to go alone
I will be waiting when you're coming home
And if you need someone to ease the pain you can lean on me, my love will still remain"

stadsfest!

hejhopp!

nu sitter jag här har nyss vaknat lyssna på lite soft kalle baah :) jävligt nice.
ska strax åka till mamma ska man väl glida på stan en sväng innan man börja jobba klockan fyra igen..
fy fan vad slut jag var igår när man slutade klockan tre.. hade jobba sen klockan nio på morgonen liksom..
Men det blir ju money iaf. sen fick jag ett litet sjuk sms när jag jobbade.. men vi får väl hoppas det blir kul iaf.
ska ju bli roligt se hur du är. Aja nog om det,.. hmm känner mig mindre sugen på att jobba ikväll är fan trött i fötterna och kroppen huua.. sen är det fotbolls träning imorn  hehe känns lite drygt faktis :P Ikväll spelar ju svergie match med.. heja heja sverige.. aja nu ska jag göra något vettigt.. uppdater imorgon.. nu kommer lite pics från jobbet ifår.. på min lite sjuka chef hehe ;)

puss hej


   

födelsedags barnet :)

hejhopp alla glad.

Idag har det vart en bra dag.. tack för presenterna och trevligt sällskap.. familjen var här och sen vännerna.. alla är så snälla kommer med presenter.. sen vart jag glad när jag fick träffa dig med :)
Sandra och bettan var här med present med.. tack tjejer ni är så snälla.. :) dom åt lite tårta med haha.. :P Kikki fick jag vin av tack gumman :)
imorn börja man jobba klockan nio ppå morgonen till tre på natten.. lr ja jag har en timnmes rast  på eftermiddagen hehe.. så bli en lång dag.. men det bli nog bra.. har världens snällaste mamma och mormor som ska vara barnvakt i helgen när man jobba som ett tok.. bli inge fest för mig.. fast det gör inget jag håller mig till midsommar.. som blir i umeå med sandra och stefan och hans vänner kommer nog bli skit skojj...

vad hänt på senaste då? jag ha börja spela fotboll i damlaget här i kramfors.. jag och sandra har tagit tag i det igen.. men har vart riktigt skojj och träna.. även om det känns som lungan ska ramla ut och tekniken är skit.. men det kommer väl tillbaka.. men brudarna är väldigt snälla och roliga.. så det känns bra :) sen har jag blitt förtjust hehe ;) men inge mer prat om det.. är lite hemlighets full jag hehe...

ne ska lägga upp lite pics från idag.. men lär väl skriva på söndag känns som kommer bli lite tid till bloggande ihelgen..

puss hej


           

ska informera..

Om att jag blir tame fan gamkärring idag.. jag joina bettan och magda till livet som gammal haha :P
´Hela 22 år blir man idag.. ja herregud tiden går fort när man har kul :P
Skriver mer sedan mitt internet har vart knas dom senaste dagarna så har inte kunnat skriva men ska uppdatera lite smått och gått sedan ikväll...

puss hej

None

pågrund av

Dum som man är har man ett samvete.. så pågrund av det, så tar jag bort det för hennes skull. inte hans.

Nog om det..  Vad ett litet sms kan göra en glad. gick och log hela kvällen igår hehe :)

puss hej


det regnar och regnar...

hejhopp alla glada!

jaha vad har man gjort idag då. jobbat på gladan under lunchen.. har ju börja jobba där på dagarna nu..
det går kanon har jäkligt kul med dom jag jobbar med :) det enda som är ett minus är man står där nere på gladan när det är fint väder med sol ute men vad ska man göra. Sen när jag slutat var jag med kikki på stan köpte en skit snygg ny skjort tröja :) sen så åkte vi upp till adde en sväng och prata med han och R. sen så åkte jag kikki och mormor och kolla på syrran som hade sin bal idag. hon var jätte fin. sen åkte vi vidare och kollade på korp fotboll.. sen blev det en pizza på träffen med tommy pajen och kikki :)
sen måste jag skriva om hur jävla sugen jag är på börja lira fotboll igen. känner verkligen ett sug efter det nu.
försöker få med mig sandra också. så ska se om man kan börja lira i något lag här snart...
får se om något sitter kvar hehe..

vad har man gjort mer då? igår var vi och kollade på fyllebrännbollen, fuck vad gammal man börja känna sig alltså.. var fan tre år sen jag tog studenten känns helt sjukt faktis.. vart har tiden tagit vägen?

sen har jag kommit fram till något.. nu skiter jag i dig.. nu stänger jag av.. nu känner jag att bägaren har svämmat över. så nu är off knappen på...
nu ska jag börja fokusera mig på att ha det kul och skita i alla andra... är så les spå er falska människor så det helt sjukt.. den ena är fan värre än den andra.. hoppas det känns bra när ni lägger er på kvällen...

puss hej

     

young girl!

hej mina kära läsare..
denna sena uppdatering kan jag bara skylla på skit kramnet.. har fan inte haft något intrenet sen torsdags..
har vart så arg här hemma för jag har trott det varit något fel på datan och sånt. har varit på väg ett antal gånger att kasta ut den genom fönstert men sen ångrat mig.

Jaha har väl gjort endå rätt mycke sen jag skrev sist., har varit och badat två gånger en gång i grunsta med tommy adde och kikki.. men blev inte så mycke bada då för det var så jävla kallt. så busa mest och skvätte ner dom andra hehe..sen idag har jag vart i gissjö då blev det bad iaf. var riktigt skönt i vattnet faktis.. fast jag var ju sist ner ehhe :P var jag,kikki,tommy och pajen. sen bli dte nog bad imorn med, jocke ringde ville bada sen så var kikki på också så. sen har fått veta hur jag ska jobba på stadsfesten det är inte nådigt vill jag lova, fredag jobbar jag 16 timmar.. sen lördga jobba jag elva timmar tror jag så hehe :) bli inge stadsfest för mig.,. men jag bry mig inte så mycke.. man har ju gatufesten och se fram imot sen så har jag och sandra blivit bjuden på fira midsommar med stefan och hans kompisar i umeå så det ska bli jävligt skoj :) Vad har jag gjort med har jobbat hela helgen, har väl inte vart något jätte drag på gladan ihelgen men men det funkade. Sen ska jag börja jobba på gladan på veckorna med.. skulle ju börja imorn igentligen men gisssa vem som gått och fått vattkoppor helt plötsligt? jo lilla albin serni. så har jag inge dagis till honom så då blir de ju svårt. fast albin åker till frege imorgon så då kan jag jobba dom andra dagarna. Det är så synd om albin han är värkligen typ täckt av vattkoppor :(

Fick även ett telefon samtal i igår som kändes lite konstigt. försökte reda ut lite saker men.. som vanligt kommer alltid allt annat i mellan.. hur vill du ha det? vill du lr inte? ge mig ett svar. Hur svårt kan det vara, ja lr nej?

nu står det helt stilla i huvudet helt plötsligt när jag ska skriva aja lägge rut lite pics ni kan kolla på iställe :)

puss hej

             

RSS 2.0