woohooo i lingon skogen!

hejhopp mina kära vänner!

Idag har jag väl inte gjort så mycke annat än någon annan dag. Tränat iaf..
sen hämta jag albin på dagis och var in på intersport och köpte en cykel till honom :)
Han blev så glad och stolt, de är en cykel som ser ut som en cross ska lägga ut bilder sen.
Så cykla han runt på stan sen käka vi en korv på tolles. sen cykla vi upp en sväng till daniel.
satt där en stund, innan jag,kikki och daniel begav oss till sandra :) där blev det kaffe och en massa tjej snack. haha daniel var helt med i tjejsnacket han hehe.. trevligt värre.. helt plötsligt får jag ett samtal om att jag ska ringa en. Ringer upp och det kändes väldigt bra att få prata. var ju som ett tag sen. men det var väldigt trevligt.
sen åkte jag och albin hem hit han sover, men värka som han fått hosta stackarn. imorn blir det iaf fest hos sandra fy fan vad skoj det ska bli att få gå ut i kramfors faktis för en gångs skull. Men innan utgång så åker jag och bettan ner till sundsvall för en shopping av kläder inför kvällen hehe.. sen tar vi med oss camilla hit upp.
ja ska bli en riktig rolig dag imorn... efter omständigheterna känner jag mig relativt glad endå, jag orka faktis inte bry mig, är din förlust tyvärr...

Ja det glömde jag skriva om tanden.. fy fan vad dyrt det är att gå till tandläkaren, fick betala 1100 för att spola tanden lite fy fan säger jag. men hade fått nån jävla infektion så nu har man gått in på en pencillin kur. 4 g om dagen det ni. väldigt trevligt.

puss hej

Somliga!



Somliga får, Somliga tar, Somliga har ingenting KVAR!

Straffad..

igentligen vet jag inte vad jag ska skriva lr säga.. jag saknar ord.. men känner endå att jag måste få ut något ur mig... Vad fan är det med världen igentligen? Vad har hänt med människan? har all moral och etik försvunnit?
Är all kärlek och moral borta? Känns som att det är någon/något som är imot mig alltså? när man precis har börjat kommit över en grej och återhämta sig. Då kommer nästa smäll och kniv i ryggen av nästa person.. Jag fatta inte?! Vad har man gjort för att förtjäna detta? snart komma jag fan inte orka mer.. är det som är poängen av det hela? känns som man inte kan lita på någon. Och det tragiska med mig är också att jag tycker synd om folk fast dom gör mig illa så mår jag dåligt för deras skull.. hmm helt sjukt.

aja ska försöka sova nu iaf,, imorn måste jag ta i tu med min jävla tand också.. måste ringa tandläkaren om akut tid... sen ska jag träna...

puss hej


sommaren är här..

Och jag känner mig inte det minsta postitiv för fem öre :(
Jag känner bara för slå huvudet i väggen, bland annat för att jag orka inge mer sen
för jag har så förbannat ont i käften så jag hålle rpå avlida. Min visdomstand vill komma fram
men är som det inte går eftersom det blir såhär ofta att jag har skit ont i käften sen går det över efter några dagar sen blir det samma igen efter ett tag. ÅÅh sug, sen känner jag så här? varför vill ingen ha en för? är jag så jävla hjärndöd och iq befriad och ful så man inte ens finns på marknaden längre.. Känns verkligen hopplöst.
man ser alla förälskade par gå hand i hand ute och pussas och bara gullar. Jag blir så irriterad så jag skulle kunna köra över dom. Iförsig lär det ju gå åt helvete för dom med för det gör det ju för alla. Finns ju inget som är äkta kärlek längre. vi människor har förstört det med våra lögner och svek. jag säger varken att tjejer lr killar är nå bättre. Iförsig nu när jag sitter här och klankar ner på kärleken förstå jag endå inte varför jag vill ha den? Det är väl nån bitterljuv känsla jag vill utsätta mig själv för antar jag.. En sak är ju lite roligt, var in på arbetsförmedlingen igår, där fick man postitiv kretik iaf. Hon bah: ja du skulle passa bra i affär du som är så fräsch och snygg. alltså du ser verkligen fräsch ut. tränar du? ja det syns att du träna för du är så fräsch.. hehe ja vad säger man? det var ju kul att nån sa det, jag mena verka ju inte som nån kille tänker så om en iaf..

ne nu ska jag ta mitt gnäll härifrån och förpesta någon annans tillvaro kanske..
ska nog åka ner på stan och titta in en sväng till sandra och vräka i mig en glass lr något..

 puss hej

heartbeats

ibland känner man verkligen hur nere man är alltså.. :( just idag är en sådan dag känner mig bara piss less på allt och verkligen hur mitt liv suger.. Igentligen har jag väl ingen speciell anledning till att känna så här men ibland blir det bara så.. man vill bara gömma sig och aldrig komma fram nå mer.
Detta är väl mindre intressant för er men tror jag håller förblöda ihjäl alltså, vad fan liksom?! jag bruka aldrig nästan ha nå. Men nu my good. Trodde jag skulle dö imorse när man vakna.. och detta gör ju knappast humöret bättre om man säger så. Jobbar hela helgen med wiiihoo vad skoj lr så inte då.. men vad ska man göra.. men tog ledig sista april iaf, då ska jag gå ut har jag bestämmt.. :) då ska jag joina ligan och supa skallen av mig hehe.. sen ska jag gå på kramm för första gången sen september tror jag det var hehe så det var ju som ett tag sen.. men ihelgen kommer nog det blir rätt skoj att jobba lördag endå för 82:orna har klassfest och man känner ju rätt många från den års gången om inte annat albins pappa hehe :)
och nu tillbaka till mitt gnäll.. jag vill ha närhet nu.. är så less vara ensam iförsig är snart sommaren här och då är det väl bättre och vara ensam. sen har jag ju ingått en pakt med min bästa vän tres hehe :p så men endå lite närhet hade inte vart fel, någon som höll om en om nätterna.
Sen mår jag rätt dåligt över något annat ibland med. Bruka tänka på det lite nu och då.
När jag tänke rpå hur det kunnat varit blir jag helt tom, men jag vet att jag gjorde rätt beslut men man kan endå inte sluta tänka på hur det kunnat ha varit.. i sommar hade du vart här då. men men man ska inte tänka på sånt här man gräver bara ner sig själv då. Ska väl tänka postivit för finns ju mycke bra i mitt liv med. så jag ska forsätta tvätta och försöka raska upp mig..
sen imorn åker albin till sin pappa då blir man ännu mer ensam här hemma.. aja

puss hej

 
Tycker om er brudar.

"Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love"

Fortsätt drömma!

hejhopp..

dagen idag har varit bra. Började med att jag vakna rätt sent, var skönt att få sova ut. Albin sov hemma hos evelina eftersom jag jobbade igår. Har ju jobbat hela helgen men det varit rätt lugnt. Är väl för det är helgen innan lönning.
Igår var det också en kille som blev knivstucken på gladan. så han fick åka ambulas därifrån. Aja tillbaka till dagen idag. åkt eiaf hämta albin hos evelina.. sen åkte man hem till mamma. efter ett tag kom evelin,thea och dennis med. så alla vara hemma förutom elvira då., Vi började med att spela ett spel som elvira ha, det är en matta som är kopplad till teven som man ska dansa på.. evelina och jag tävla och jag vann såklart.. fan vad jag studsa på den där alltså. Var helt svettig när jag var klar och ont i vaderna hehe blev som ett träningspass. Men när jag tävlar då tävla jag hehe :P sen blev det förstås lite mariokart med.. där gick det väl mindre bra måste jag erkänna var icke i form idag :/ sen var det dax för att käka grillspett var riktigt gott :) sen blev det till att spela alias.. Det var Juha,elin och jag mot mamma,emil och evelina., Det var riktigt kul, men tror elisa blev vett skrämd av oss som vi skrek hehe.. Men såklart vann ju mitt lag ;) Evelina vill du vinna är det bäst på satsa att vara i mitt lag iställe hehe :P
Ha vart en riktigt rolig dag hemma med familjen vi har så kul där hemma, våra familjedagar haha :)

sen åkte jag en sväng till d och hälsa på. Han och t satt och spela xbox. något tråkigt krigar spel huaa.. Sen började albin och t spela bil spel hehe medans jag kollade när d laga mat hehe.. sen kollade a förbi en sväng med ;) Satt där ochs nacka albin ville inte åka hem för han tyckte det var kul att "spela" hehe.. men tillsist vart vi tvungen för det var för sent för min lill pojke att vara vaken.. när vi kom hem fick han hoppa i säng på en gång.. sen har jag plockat lite här hemma. ser rätt rent ut nu ska väl dra dammsugaren och torka lite imorn bli det topp skick här hemma.. föresten igår lördags dag var vi i sundsval jag,elin,juha,mamma,albin,emil och elisa.. shoppade lite.. lr inte så lite som vanligt en annan åker dit för att köpa något viktigt sen kommer man alltid hem med massa kläder :) Blev en tjock tröja, två tubtoppar skit söta, en klänning, shorts,skor,en oversize tröja, och en söt toptröja :) sen ett par gummistövlar till albin och en rullgardin som jag ska sätta upp imorn så han förhoppningsvis sover längre på morgonen.. han har ju fått för sig och kliva upp typ halv sex på morgonen nummer och rekordet var ju klockan fem hehe tok unge där.. och jag med mitt morgon humör är ju inte ¨så bra heller ;)

Sen låg jag nyss och kolla på pretty women hur många gånger har man inte sett den igentligen??! men endå är en lika bra varje gång.. Önska att allt vore som en saga? varför kan inte min prins komma på sin vita häst och rädda mig och ta hand om mig? ne inte inte det. Min prins ta sin vita häst och drar. men kanske så det ska vara för mig, min saga är den här som sluta olyckligt? aja det är vår iaf och på varje gren hänger en solskensoptimist :)

Jag vet att jag lova varje gång att lägga ut en bild på min nya frilla men jag hinner ju aldrig ta någon lr jag tänker aldrig på det hehe :) men jag kan lägga ut bilder sen jag var hemma hos mamma i onsdags lr när det var hehe..sen har vi bilder sen idag när jag dansa och fixade grillspett.. men dom får jag lägga ut imorn har inte alla bilder nu :) men men nu ska jag sova så man orka upp imorn och träna och överleva dagen...

"Det är så jag säger det till dig, du är det finaste det för mig. men världen förtjäna inte dig"

    

Med hjärtat i halsgropen!

hallå hallååå...

Jag ska lägga in en bild på min nya frilla sen.. har tyvärr ingen nu och hinner ej att lägga in någon heller..
ska bara skriva en snabb blogg nu innan jag gör mig iordning för jobb...

Idag var jag och träna som vanligt, inte för jag blir nå mindre känner mig bara mer uppsvullen :(
Men men sen åkte jag hämta albin på dagis och åkte hem till mamma. och satt med mamma och elin ut på baksidan och stekte i solen.. fan vad varmt det var när man satt mot hus väggen kändes fan som sommar alltså..
Mitt i vårat samtal stannar mitt hjärta, och jag ser något jag har inte sett på fler månader. Kändes så himla konstigt.
Första gången på fyra månader, men inte ett ord. Vad ville gud med detta tecken då?  trodde jag skulle svimma och dö där jag stod som ett fån.. men det måste vart det, det måste det. Vi var nästan helt säker alla tre...
helt sjukt känns det som..

aja sen har det inte hänt så mycke mer. har bara tränat och vart med albin.. igår var vi på stans lekplats och albin tyckte det var jätte kul,. han ville ej gå därifrån men tillsist blev jag tvungen att tvinga han för jag höll på frysa ihjäl där jag satt.. föresten jag har ju bilder hemifrån idag, mammas snuskiga hundar hålle rpå försöka para sig hela tiden.. dom försöker alla tre samtdigt haha.. helt sjukt.. sen har jag skaffat en ny pojkvän har bilder på det med.. jag och herr apa hehe.. ska lägga in dom imorn, tillsammans med en bild på min nya frilla tänkte jag...

ne nu måste jag sluta om jag ska hinna göra mig klar för kvällen, lillsyrran ska vara barnvakt till albin hon :) snäll hon är som ställer upp.. :) hoppas det blir mycke folk ikväll :)


Föresten grattis magda och björn till lilla julia :) Vad kul för er att det blev en lillflicka.. Äntligen magda :) du slapp iaf vänta och gå två veckor över tiden som en annan hehe :)

"can you take all away, can you take all away, when you shout in my face"
puss hej


how you like that bitch!

hejhopp..

ännu en kväll har jag tagit min röv till datastolen för att skriva om mitt intressanta liv :P
Idag har jag väl endå inte gjort så mycket tränat och varit hos frissan.. som för övrigt tog alltså
3 timmar haha.. Färgade utväxten vilket tog som lite tid va, sen så klippte jag mig också. Så nu är luggen tillbaka igen. Men jag blev nöjd. Sen efter jag hämtat albin på dagis så åkte vi handla lite mat hit hem..
Jag har faktis, hör åh häpnad, lagat mat själv riktig mat. Blev fisk och mos och kokta grönsaker de ni ;)
Det är ju fan riktigt duktigt för att vara jag. Sen fick albin hoppa i sängen. Och jag kastade igång rullen remeber the titans. Fy tusan vad bra den filmen är alltså. Man blir tame fan sugen på börja spela fotbolls själv alltså :P
När jag ser sådana filmer bli jag så inne i dom helt sjukt, blir som jag fan är med i laget typ haha..

Vad händer till helgen då? kanske lite tidigt att börja prata om helgen på en måndag kanske?! haha ..
Fast jag har ju min helg planerad redan. Man ska jobba hela helgen så. plus att jag jobbar onsdag med studenterna ska ha en 50 dagar kvar till studenten fest. Fast andra är ju välkommna att komma med.

Idag blev jag så glad när jag vakna och solen lyste, det helt sjukt vad solen kan göra.
Jag blir som en annan människa man får verkligen vårkänslor. Även fast jag inte har nån karl att dela mina vår känslor med haha.. Men det ringde en riktig snygging härromdagen faktis. Var ett tag sen vi prata. Det var riktigt trevligt, får alltid skratta när man prata med han. Han ska flytta hem till sundsvall igen, ska bli kul att träffa han :)
Ha som inte hänt något intressant dom sista dagarna?! Går mest och vänta på att, hmm ja igentligen vad väntar jag på? tror jag seriöst att, hmm ne.. Skit i det.. Vet ni vad jag ska göra så här nio på kvällen. Ställa mig och diska bort eftermiddagen hehe :P

aja men skriver väl mer imorn...

puss hej

"ingen vet om det, men jag ska berätta allt för dig, jag ligger på sängen och tänker, tänk på mig. Jag är inte kär henne för vad hon är, utan för vad hon inte är, jag vet låter konstigt när jag säger det, men jag är kär i den fulaste flickan i världen"


 
Helt ärligt, fy fan vad håkan hellström är snygg alltså. Har avrit hemligt kär i han sen jag fan var 14 lr något..
Finns ingen som passar lika bra i sjömanskostym som han ;) Tur att han är på storsjöyran i år.

 världens bästa katt selma :)



Kalla mig?!

hejhopp alla glada själar!

Måste börja med och skriva vad glad jag är, alla ni som kommer fram och säger ni läser min blogg och säger att ni tycker att jag är en stark människa :) Det värmer. Det kul att höra hur många som läser mitt skit snack hehe..

Ja fredagen började med jobb på gladan iaf. sen träffa jag upp sandra och vi åkte hem hit och gjorde oss iordning.
sen begav vi oss vidare mot sundsvall. Hem till lars där vi börja dricka och fixa till sig ännu lite mer hehe Efter en stund kom camilla och gjorde oss sällskap.. sen börja vi spela lite gitarr hero.. Var första gången i mitt 21 åriga liv.. jag sög först och sandra och lars var mycke duktigare. då kom ju mina tävlings psyke fram haha vilket kan bli farligt haha.. så jag blev riktigt duktig iställe. Jag slog sandr ai det och jag blev väldigt nöjd och själv belåten haha ...
sen åkte vi på en förfest hos nå folk tres kände.. var väldigt roligt där, prata med alla som vanligt jag :)
sen fick vi skjus ner av nån snäll kille på festen, som för övrigt hade skaffat tjej i kalix vilket samman träffande hehe.. sen väl nere på stan så gick vi på stadshuset. Det var bra med folk, när jag kom in såg jag nån kille som glodde som satan och flörta lite. tyckte jag kände igen han det var ju fan robinsson robban haha.. men jag var så full så jag gick bara rakt in och börja dansa jag. träffa massa roligt folk och hade jävligt kul hela kvällen.. :)
sen när det var slut var man så full att klockorna stannade hehe som jag så fint utryckte mig haha..
Hade så jävla ont i fötterna så snälla micke bärde på mig ett tag för jag skulle slippa gå.. sen så gick vi till stubway och skulle käka, där i kön träffa jag nån kille som bara helt plötsligt börja pussa på mig haha ja lite sjukt men jag var så inne i min mat jag så jag brydde mig inte speciellt mycke haha.. sen så skulle ju tres ha efterfest hos tobbe.. så vi var två fulla taxi bilar som åkte hem dit.. men tror inte tres tänkte på att det inte fanns en droppe sprit där.. så blev vatten haha.. men jag gick och la mig relativt snabbt för jag var så jävla trött.. hehe
vaknade dagen efter var helt sjukt trött men en¨då vakna man skit tidigt.. senare på dagen åkte tres och jag hem till lars där sandra och lars var.. satt där och snackade om går dagen.. efter ett tag begav sandra och jag oss hem mot kramfors.. påvägen hem stannade sandra och jag på godisaffären i älandsbro haha fan vad godis jag handla de men vad fan liksom :P sen när jag var i kramfors så köpte jag en pizza med.. kom hem och svullade som fan.. sen satt jag bara och dega och sen var det ju dax att göra sig iordning för jobbet.. kom till jobbet.. där var det rätt lugnt först.. sen började det ramla ner folk.,. tror alla kom samtidigt, man kunde tro att alla hade vart på samma förfest haha :) jobbade hela kvällen hade faktis väldigt skoj på jobbet.. sen så var det hem och ner i sängen..
vaknade ett idag haha lite lat man är alltså.. och nu sitter jag här och ska strax röjja här hemma ser lite stökigt ut om man säger så :)

Men nu har jag planerat hela sommaren med mina tjejer.. midsommar blir nog i halmstad sen gatufesten i sundsvall sen kanske det blir gotland med gumman tres och sen sist men inte minst storsjöyran i östersund så det blir en riktigt níce sommar men det är lika bra att börja spara pengar redan.. fick ju tillbaka en slant på skatten så det var skönt, så man har ju ett start kapital men är ju som sugen på att köpa en bärbar data skulle vara så nice men får se hur det blir...

ne nu ska jag ta och städa här hemma så man får det gjort någon gång.. ska även lägga ut pics från i fredags.. En sak är rätt rolig. alla tror tres och jag är syskon lr tvillingar. men vi har kommit fram till att vi är nog rätt lik varandra endå.. iaf ibland när man ser vissa bilder :) man blir väl som man umgås haha Men jag hade iaf skit kul med er tjejer.. känns så skönt att jag har er...

puss hej

Kalla mig cp, kalla mig bög, det kanske är fel, men bra metafor för vem jag är, det jag är..så dum som jag är, kan jag inte förstå, hur jag ska bära mig åt, för allt blir fel, för hur du ser på mig, stämmer kanske bra, men när jag ser på dig. / Vapnet

              



 <------ Akta er för henne haha.. så jäkal snygg!

partiiiiii

hej...


nu sitter jag hemma hos  lars. ska strax spräta en cider hehe :P
sen blir det party all night med brudarna och lars hehe
ne nu ska jag dricka men jag uppdatera mer imorn :P

"what goes around comes around, karma is bitch"

puss hej


Vem får följa med dig hem?

hejhopp!

Sitter man här igen då. Blev som ingen boxning ikväll kunde ej övertala min syrra så.. ville inte gå själv heller
så då hoppade jag över det får se hur det blir nästa vecka hehe.. :P
Nu på kvällskvisten har jag legat och kolla på one tree hill. fick ju hem säsong 4 i förra veckan så har ju vart som ett kvälls nöje men nu är det klart.. skojja inte vad lucas är snygg ååh :( Ibland när jag sitter kolla på sådana serier bli jag så sentimental och tänker att om det kunde vara såhär i verkligheten. Fast igentligen så är det mycke av det som är i seriena, så är det i verkligheten med lr i mitt liv iaf. Men det enda som fattas är ju ett lyckligt slut.
Idag har jag jobbat på gladan. Vi har haft lite tokigheter idag strömavbrott och inge varmvatten ett tag och ja tycker det var saker hela tiden. Men jag måste säga att jag har jävligt kul på jobbet.. Gillar jeanette min nya chef väldigt mycke.. Hon är bra rolig, man får skratta mycke iaf. :) Ska jobba imorn med. Sen åker albin till frege imorn så då blir man ensam här hemma. det är så tomt när det bara är jag. Fast ibland är det skönt med. Ska försöka vila lite nu när albin är hos frege har varit rätt trött och grinig dom sista dagarna. Fast på fredag blir det ingen vila iaf hehe :P Då blir det partyyyyy yeah :) Vet att jag tjata om det men jag längtar verkligen ska bli så skoj att komma bort och umgås med mina vänner :) I laaw you girls!

Hmm finns det något annat skojj att berätta? har tänkt mycke på sistonde vad jag ska göra med mitt liv. Fundera på att börja plugga iaf. men jag ska komma på först vad jag vill bli. Ni som känner mig och ser mig för den person jag är? vad tycker ni jag skulle passa som? själv har jag så svårt att se mig själv som något hehe :P Låter ju lite sjukt men alltså jag vet liksom inte vad jag skulle passa som sen vilja jag ju trivas med det med..

Hehe just nu spelas en låt med björn afzelius - evelina.. Minns när jag var mindre bruka jag och min lilla syster evelina stå och dansa och digga denna låt.. hehe det ger mig ett leende när jag tänker på det. Tänk vad stor vi har blivit idag. Bägge två har varsitt barn och eget hus lr lägenhet. Fan vad gammal vi blivit. förut gick vi varandra på nerverna jämt haha lr haha mest du på mina :P Sen har vi elin som har gått från vart lillskiten som alltid gapat och skrikit som att kniven satt i henne. Men idag har vi mycke roligt tillsammans. Även om hon ibland inte tror på sig själv, så vet jag att hon är stark och skulle klara allt bara hon ville.. Sen har vi emil min enda bror hehe. Han är jag också stolt över, han är den som är mest tyst och mystisk tycker jag. Men jag vet att han är den som har ett väldigt stort hjärta.. Sen har vi lilla elvira hehe. Hon som grina för allt hehe.. Men hon kommer bli något stort en dag tror hon kommer bli någon artist av något slag :) sen lilla elisa känner jag ej än, men hon är en söt liten tjej som bli en strömberg in i hjärtat med hehe :) Sen har vi mamma hon älska jag så frukstansvärt mycke, ser upp till henne väldigt mycket. Hon är en av dom starkaste människorna som jag känner hon klarar nog allt, hon är lite som stålkvinnan i mina ögon :) jag säger det inte ofta till henne men jag älskar henne väldigt mycke.. mina syskon med.. :)

ne nu ska jag gå och ta en dusch sen hoppas i sängen...

"what goes around comes around, karma is a bitch"

puss hej


I am back!

Hejhopp mina kära läsare.
Jag är tillbaka igen, många av er har trott jag har gjort en lösen på min blogg men så var icke fallet..
Det är så att ni måste sluta skriva dom här elaka komentarerna om henne, för jag blivit polisanmäld på grund av detta.. så snälla inga elak komentarer med namn i och sånt.. Men det är kul att det flera som frågat om mitt lösen till bloggen för ni bruka läsa :) så jag ska forsätta skriva om mitt intressanta liv hehe :P
Men en sak, din kompis till och med erkänner att du sagt det men endå neka du? helt sanslöst tycker jag...

Men nog om detta nu.. måste ju som vara förskicktig med vad jag skriver nu eftersom annars kanske jag inte får ha min blogg längre.. Men vad hänt på senaste då har jobbat hela helgen skit kul lr så inte :Phade hellre vart ute med brudarna.. men iställe ska vi ut i sundsvall nu på fredag.. jag,sandra,bettan,tres och camilla kan det bli bättre? fan vad skojj vi ska ha :) sen igår söndag var jag hemma hos mamma hela dagen.. spelade teve spel med syrran <3 sen käkade vi mat från sylos sen köpte vi för över hundra spänn godis på dollarstore då kan ni tänka er att det var mycke godis haha satt och tryckte i oss och glodde på en film det var trevligt :) sen idag har jag jobbat på gladan.. ska jobba imorn med serrni :)

sen imorn tänkte jag även få iväg mitt fet arsle till boxning och elin ska med också.. då ska vi få ut alla våran agg mot allt :P

Har ännu inte hört något, men vem vet?

puss hej...

"whats goes around comes around, karma is a bitch"

   

    

Vad händer nu?!

hej alla glada..

Solen skinner och jag blir så jävla glad över det iaf.. finns det något bättre? det ger en gott humör iaf..
sen en bra låt som Hästpojken-caligula :) Har städat och tvättat här hemma idag för att försöka förra bort mina tankar från annat.. sen har jag även glott på one tree hill avsnitt.. tänk om det kunde vara som i serierna, att det blir ett lyckligt slut?! aja..

Igår fick jag ett samtal som gjorde mig väldigt glad.. Det var på tiden att du tog ditt förnuft tillfånga.. Jag vet att igentligen borde jag kanske inte bry mig?! men det är svårt det med.. Blev väldigt glad iaf.. Fast fick även en underlig känsla, vad kommer hända nu? kommer jag få träffa på dig? kommer jag få några svar på nå frågor? lr kommer vi inte alls se varandra? bry du dig ens om att vilja veta något? ja så många frågor men inga svar just nu..
Men jag hoppas väl igentligen på få träffa dig och bara få prata ut lite, kanske skulle behövas?!

Nog om detta nu.. Var ju ut i fredags hade väldigt skojj faktis :) orka inte lägga ut alla bilder nu.. lr det var väl inte så många för batteriet dog ju såklart.. sen ikväll ska lillsyrran och jag börja i boxning, det ska bli skönt.. att få slås lite och få ut alla känslor och bara slå och slå tills det inte finns något kvar..

ne tack för mig orka inte skriva mer nu...

"This is what I thought, I thought you'd need me.
This is what I thought, so think me naive
I'd promised you a heart, you'd promise to keep.
Kiss my eyes and lay me to sleep."


puss hej

       






Dom som får en att le :)

RSS 2.0