so long suckers :P

hejhopp min kära vänner...

nu sitter jag här nyss vart i duschen och fixa mig ordning för avfärd...
Har vart och träna och sola idag så man fått lite färg på sig iaf :) Sen så ska jag packa nu för en
viss person är ju alltid tidsoptimist så ääh jag hinner det sen äääh vänta ett tag till hinner sen..
Tror jag vart så hela livet men endå aldrig lärt mig av det.. som när jag var yngre fick jag alltid tres och sandra
att komma försent till skolan för jag hade alltid så bra ursäkter varför jag var sen ;) Men nu ska jag packa iaf.. sen ska jag hämta albin på dagis och bea på stan.. sen så ska frege hämta albin.. sen så dra jag och bea bort härifrån.. Fan vad kul det ska bli laddar kameran nu för när vi kommer hem ska vi ha ett helt last med bilder så ni kan få se :) Ska knäppa på när alla andra klanta sig i backen och jag åker förbi så fint och duktigt haha :P
Ne nu var jag elak lr hehe.. Gruva mig nästan för dricka lite eftersom det var som ett tag sen så en annan lär väl vara helt plakat var enda dag.. om inte annat be till toaguden haha.. nedå jag ska full som ett ägg men endå hänga med i svängarna...

Ne som sagt nu sitter jag här och svamla fast mina väskor skulle varit packad redan igår.. så kanske ska ta göra ett ryck då... Har det så bra alla nu.. och längta inte ihjäl er efter min blogg och mig ;) Föresten jag såg en jäkligt bra serie som börja igår gossip girl haha den var riktigt bra.. bea och jag blev helt inne i den..., Det där var ju som att bo i kramfors haha... jaja väskorna tack...

puss hej

 tänker och tänker...

 Sälen here we come

Little sister!!

hejhopp alla glada själar... :)

vad har jag gjort idag då, blev inge träning för had eså jäkla ont i halsen imorse.. sen har jag inte direkt vart duktig idga heller.. har syndat har käkat tårta och godis och chips så mycke för den dieten haha ;) men känns endå som denna vecka är förstörd med tanke på att man ska åka till fjällen imorgon.. känns inte som man kommer vara så nyttig.. massa sprit och skräp mat haha.. får tänka på att man bränner lite fett när man åker bräda iaf ;)
Har suttit och bränt fyra skivor nu till resan.. haha party party.. skivorna heter mixat och maxat, tio i topp fjällen, kokobell, och sist men inte minst en fet haha :P Ja man ska väl ta börja packa här också så man har klart allt till imorgon för det lär bli en hektisk dag.,. ska träna och sola tänkte jag på morgonen iaf :)
 Föresten sen har jag vart och gratta syrran som blivit hela 19 år idag.. jäkla gamkärring alltså..  Det var trevligt att vara där ochs nacka lite skit.. sen när jag kom hem hade bea vart duktig och tvätta och städa lägenheten riktigt nice faktis.. slipper vi komma hem till ett rövarnäste ;) Har inte så mycke mer att tillägga just nu.. men jag lär väl skriva en gång innan jag far också ;)

pics från idag...

puss hej

 Glad skit :P

 söt pojke
 tjock mamma :P
 tjejerna i familjen
 Kusinerna
 Födelsedagsbarnet
 syskonen flumm plus thea och albin.
 gammelmormor och albin ;)
 ego girl
 haha snygg *not*

stuck on you!

hej på er!

Idag har jag inte gjort mycke.. Var och träna på morgonen albin fick följa med som vanligt.. :)
Sen åkte hem och fixa mig ordning och åkte ner på stan och tog en fika med daniel. Det var väldigt trevligt
var som ett tag sen man träffa han.. sen efter det var jag ner på gladan och käka.. sen efter det har man bara varit hemma och tagit det lugnt.. Känner inte för att göra något.. Känner att jag vet varken vet ut lr in.. Varför ljuga om en sådan sak? ne jag orka verkligen inget mer nu. Ne nu ska jag lägga albin sen gå och lägga mig..


http://www.youtube.com/watch?v=7hEGr1D74rQ

Stacie orrico- stuck on you

Puss hej

 Till er alla från oss!!!!!!


 I söndags när jag hade vart vaken över ett dygn...


 Samma....

On we go :)

hejhopp era snuttisar :)

Här sitter jag på morgon kvisten trött som jag vet inte vad alltså fy fan :OP
Ha ju inte sovit något inatt skulle ju lägga mig vid sju men då ville albin kliva upp så inge sova förns ikväll känns ju lite slitsamt med tanke på att man ha jobbat hela helgen men men vad gör man inte hehe...

Ja igår då börja med man jobba på parken var relativit lugnt med tanke på att det var mycke mindre folk än förra gången.. sen så bar det av hem fort som fan gjorde mig iordning och gav albin hostmedicin och alvedon tror han hade feber alldeles varm iaf.. sen så begav man sig till gladan där det var väldigt bra med folk blev rätt hektiskt där ett tag.. så man blev lite seg i huvudet.. jag är så sjuk tog med mig after eight på parken som jag skulle äta efter tolv för då var det ju söndag.. tog med mig tre st för bea skulle få en men jag åt upp alla själv haha ego som man är.. sen när det var slut och alla hade gått börja vi städa, då kom dj patrick och hans polare rakke ner och höll oss sällskap när vi städade... för vi skulle ju hänga med dom på efterfest men blev inte riktigt så, kom från gladan typ fyra.. sen drog vi hem hit.. så låg vi alla i en böghög i beas säng och skratta så vi grät, det var så himla skojj.. dom är så sjuk dom där två, dom är fan värre än oss. Man kan tro dom är ett par hahaha.-..
Sen vid halv sju åkte dom, då börja vi räkna pengar från helgens jobbb..Då fick jag ett sms att dom hade så tråkigt på hotellet, om dom fick komma tillbaka till oss.. men då vakna albin så dom skulle vara kvar på hotellet och försöka sova :)

Ja helgen kan man sumera med att det vart mycke jobba och en heldel skratt hehe.. skulle tagit kort på böghög skulle ni fått sett haha-... aja nog om det... Undra hur man ska ta sig igenom denna dag igentligen?!
kommer väl somna stående.. vi som ska städa hela läägenheten och tvätta hur fan ska jag orka det? haha.. men men.. idag får jag vilket fall som helst käka godis och det är något väldigt positivt så då måste jag vara vaken och få ut allt av den dag hahha.. höll ju mig faktis fem dagar utan godis det är strongt för att vara mig....
Fan vad jag svamla alltså.. ingenting lär väl hänga ihop eftersom jag är så trött.. fundera på sätta mig i soffan och glo på Adam&eva alltså den här barnserien som gick på teve förut.. bara för att fördriva tid.. för en viss bea gick precis och la sig för att få sömn hon jäkla kärring :P Så här sitter jag och albin.. och albin han verka ha överskott engeri för tio st bara för jag är trött ;)

Tänkte bara en sak.. jag förstå inte hur nån kan sitta vara så lessen för sina vänner för att man inte vill förlora den person man "älskar " så mycke.. sen säga man också till personen att den är ens allt och får aldrig lämna en.. Men jag tror ses man inte på ett tag så dvala alla känslor, så är det nog för alla med allt.. men ses man igen bruka oftas allt komma tillbaka som en käft smäll..  

"Tänker inte lika mycke längre på allt, allt börja försvinna värka det som?! tråkigt på ett vis. Men endå skönt.. det är en bitterljuv känsla"

en bild på bea mig från typ halv sju imorse (jag ser ut som ett miffo blev nån konstig vinkel) Uppdaterar väl hur det går för mig och min sömn senare idag haha..

puss hej


Marijuana...

hejhopp mina glada vänner!

Blev aldrig att jag uppdaterade igår fick aldrig någon tid till det..
PÅ morgonen tog jag med albin och åkte och träna det gick bra, så nu idag har man vilo dag och imorgon :)
Sen var det iväg och jobba på parken.. efter en timme kom bea och hjälpte till också.
Ett tag där så satt jag och var så deprimerad och sa att jag skulle äta godis och skita i det..  Men efter ett tag så kom jag på bättre tankar så har ännu inte tätit godis en dag kvar till jag får käka massa massa godis :P
Sen efter vi hade jobbat blev det hem en sväng och käka sen åkte vi till angela och lill jossan.. Det var trevligt att sitta snacka om allt möjligt.. sen ringde angelas lilla älskling roger.. var trevligt att höra hur han mådde :)

Sen var det bara att bege sig hem och göra sig ordning för jobbet.. väl nere på jobbet var det inte specielt mycke folk men.. bea följde med och drack lite hon.. Nu ha vi börja bjuda lite folk till "inflyttningsfesten" kommer nog bli rätt mycke folk tillsist endå :) knäppte lite bilder på jobbet igår lr ja vi knäppte mest på oss själv haha som vanligt..

Hur ser dagen ut idag då.. vi börja jobba på parken klockan 3 sen så har vi en timme mellansju och åtta att åka hem och byta kläder till gladan.. sen blir det hela natten där.. det är great hansson ikväll så det lär bli mest äldre folk men men.. kanske bli efterfest sen efter åt så då får kameran följa med :P

Ha jag glömt något kul? det börja som sagt bli ned räkning till fjällen woohooo :)

Lite irriterad jag bli att alla verka veta utom jag.. men men det är väl så det ska vara hmmm..

ne jag uppdatera väl senare lr imorgon.. fast imorgon lär man väl vara död hehe....

puss hej...

     

I hate that i love you!

hejhopp gummisnopp!

Tänkte bara skriva en snabb blogg innan jag går och lägger mig!

Var ju till vårdcentralen med albin idag.. Dom sa väl inte mycke mer än vad dom gjorde förra gången.. skulle få nån ny hostmedcin till han som jag redan hade.. men dom sa att jag skulle ge han större mängd så vi får väl se hur det går.. han var faktis duktig hos doktorn idag grina inget så då fick han åka köpa en bil sen lr ja det blev en motorcykel.. fast han gick och la sig redan fem idag för han var så grinig.. så han lär väl vara vaken före tuppen imorgon han hehe :P men det är bra.. för då tänkte jag ta med han när jag träna sen köra han till dagis sen så ska jag jobba på parken sen på kvällen på gladan.. Vad har man gjort mer idag typ inget ha glott på massa kärleks filmer.. Änglarnas stad och cindrella story... Varför är det alltid sådana lyckliga slut för hehe man blir ju fan bara mer olycklig när man ser dom men men :P

Fan vad jag längtar till sälen nu.. inte länge kvar nu wooohooo :) Vi ska festa och åka bräda.. kan det bli bättre?!
Sen är det planerat att det blir en tripp till sundsvall och festa någon helg.. sen blir det väl göteborg också nån helg hehe.. busy women är jag haha :)

Har inte ätit godis idag heller duktig jag är.. en dag närmare söndag.. helgen lär ju gå snabbt eftersom man ska jobba hela helgen.. fast på lördagnatt efter jobbet kanske bea och jag ska på efterfest hehe :P

Ne om man ska ta och hälsa på john blund kanske?!

"Hellre blev jag sårad av en kyss av dig, än en evighet utan"

puss hej

A who dem want blame!

hejhopp alla glada...

Nu sitter man här bänkad framför datan igen.. no life yes :P
Igår åkte jag och träna och tog med mig albin, men hör av häpnad det gick faktis bra.. han satt där och kolla när jag träna.. fast jag kände mig lite stressad för han lär ju inte tycka det är så kul att sitta där hela dagen.
Sen åkte vi hem käka och diska och fixa lite.. sen så ville angela att vi skulle komma förbi på lite kaffe.. Det var trevligt att sitta och snacka faktis.. Jossan är så söt hon försöker verkligen att få leka med albin men han är ju så blyg så det bruka inte gå så bra.. men men :P Sen när vi kom hem blev det att bea och jag att och snacka bara så vanligt innan vi gick och la oss.. Det är roligt vad bra vänner vi blivit med tanke på att vi endå int ekännt varandra hela livet,... Men ibland känns det som så :P Som ni säkert läst i beas blogg så ibland känns det som vi är som en person nu mera.. Det händer oss alltid samma saker samtidigt.. sen är vi med varandra jämt.. bor med varandra,jobba med varandra, umgås med varandra hahaha ja det är sjukt.. Jag kan tänka mig att folk ser oss som ett.. som att dom aldrig säger ska vi ringa Emelie utan ringa Emelie och bea haha. 
Men bea är en av mina bästa vänner och jag lita på henne till hundra procent. Jag uppskatta henne väldigt mycke och vi har alltid sjukt roligt tillsammans.. men visst vi har våra despyter också men jag mena är man med varandra jämt så är det inte så konstigt :)

Sen har man ju typ inte kunnat sova inatt för en viss albin strömberg har hostat så han tappat andan flera gånger.. Så lite nojig man blev.. Han försökte liksom ropa på mig men man hörde att han inte fick nå luft.. så jag kunde inte sova låg bara lyssna hela tiden att han andades.. ne ussch vad hemskt.. aktuten dom tyckte bara att jag skulle forsätta ge han den där jävla skit hostmedicinen och ge han vatten.. ja betrygande det känns när han tappar andan.. :( Men idag ringde jag vårdcantralen så vi ska få komma dit igen.. och denna gång hoppas jag fan att dom kommer fam till något.. Ett barn kan ju fan inte gå runt och hosta jämt.. Aja vi får se hur det går sen idag, albin gilla ju inte allt för mycke att gå till läkaren :( Sen ska jag iväg och träna också är det tänkt.. nu är nästan veckan slut så då har man tränat varje dag och det känns väldigt bra faktis.. att man har kommit igång igen.. Och för er information har jag fortfarande inte ätit något godis.. Två dagar och äter jag inget idag bli det ju tre och det är stort för att vara mig.. Förstå att ni tycker det låter fjantigt. Men för mig är detta fruktansvärt jobbigt.. jag sitter typ nästan och bli skakis och det enda jag tänker på är godis. Men bea och jag har bestämmt att vi ska ha ätar dag på söndag. Så just nu är min önskan att det ska bli söndag så jag kan proppa i mig godis :) Nu stå albin glad som ett tok och skriker det nööööa det nöööa.. det snöare väldigt mycke nu-.. aja men jag ska käka frukost nu tänkte jag..
Föresten det höll jag på glömma nån jävla idiot har kört in i min bil så det är en jätte stor buckla in i bakdelen lr typ precis efter dörren där bak fan så irriterad man bli.. bilen börja se ut som en rishög.. aja fundera på om man ska skaffa nån ny bil snart..

Man tänker ofta om bara om bara... Just nu tänker om det bara kunde gå som jag vill en enda gång..
Ibland önska jag att jag var typ 5 år igen och mitt största bekymmer var när kläningen på dockan inte passa
lr att man inte fick den mat man ville ha..Och då kunde man krypa upp i mammas knä och grina lite. Ofta tänker jag att jag absolut inte vill bli stor för sorgerna och ansvaret och allt som har med det att göra orka jag inte med känns det som.. Jag sakna tiden när man bodde hemma hos mamma och med syskonen.. minns då önska jag inget annat än att flytta hemifrån men nu sakna jag dom varje dag :( Flyttade endå hemifrån när jag var 16 år så det kanske är lite tidigt...

"varför är det regn hos mig, när det är sol hos dig?!"

 På väg till träning...
 Min stjärna...
 Nån som alltid ställer upp...

Tjenare kungen!

Hej igen!

Nu är man vaken iaf. lr ja det har jag ju vart ett bra tag nu... Albin vill ju såklart inte sova när han får vara hemma från
dagis.. Han var ju sjuk igår så måste han vara hemma en dag innan han får vara där.. Vilket också leder till att jag inte ha kunnat åka och träna igen vilket inte gör mig så glad.. Men fundera på fråga bea om hon kunde passa han en stund när jag träna lr får jag göra ett försök igen och ta med honom.. sist gick det inte alls nå bra han skulle typ sitta i mitt knä när jag skulle springa på bandet och ni kan ju gissa hur lyckat det var?!  Sen vill jag ju träna idag med. Aja nog om det. Sen så åt jag aldrig nå godis igår duktiga jag hehe.. :p få se hur länge det håller...

Vad händer annars idag då? inget alls antar jag ska väl sitta här tills det växer mossa på mig.. så jävla tråkigt finns aldrig något att göra.. lr det ska jag göra.. ringa banken och kolla upp med lån och sånt när man inte har fast jobb.. För nu ska jag verkligen ta mig i kragen och göra det där jag alltid velat gjort eller ja sen jag var typ 12 år så kanske borde vara på tiden någon gång nu..

Alltså varför går det inte bara att glömma? Känns som det alltid är så lätt för dom. Varför ska man alltid gå på nitlotter gud så less jag är.. Går som inte tänka på något annat, fan också...

"Ibland är det bara för mycke för mig, ibland är det bara helt fel, skulle vart någonting på en helt annan plats, skulle vart någon helt annanstarns"

puss hej


Varför kan inte allt bara vara som förut?!

I know it will go my way!

hejhopp era goingar ;)

Nu sitter jag här och käka min frukost.. makrillmackor, fil med några nyttiga flingor och en banan ;)
Gissa om jag är nyttig då haha.. Ja iaf morgonen börja med att fick ett trevligt samtal ;) hehe sen så klev upp skjusa albin till dagis sen gav jag mig iväg och träna.. var som lättsammare idag faktis. Fast fortfarande väldigt jobbigt. Lite pinsamt när man ser gamkärringarna springer i kapp en typ haha.. men men när jag är gammal ska jag vara så jag med :) Idag har jag inga direkta planer. Kanske gå ut och ta en promenad? lr så kanske inte, :OP
Albin han är sjuk han :( den där jävla hostan vill aldrig försvinna.. han har haft den i typ tre månader fram och tillbaka men ingen verka veta vad det är.. får bara massa hostmedicin som endå inte funka :( aja ska ringa till sjukhuset sen och höra om jag får komma dit igen då...

Igår hade jag vart så duktig och inte ätit nå snask alls.. men då får man ett sms från mamma som fråga om man vill komma dit och käka semla.. och man kan ju inte vara oförskämd så det klart man åkte dit och käka EN semla :P Men då börja dom ställa fram godis och sånt så det där med vara nyttig igår gick ju käpprätt åt helevet.. men få se om jag kanske kan hålla mig resterande dagar i veckan då hehe.. vad tror ni? ni som känner mig haha

Gud vad jag längtar tills jag får mina tattos på plats iihh.. vill ju ha dom nu.. fast iförsig gruva jag mig lite på en av dom.. kommer nog höras en del och göra ont.. men jag är hård jag klarar detta hehe :)

Alla tjejer som läser?! Tror jag prata för alla när jag säger att alla har både en och två gånger funderat på.. Hur fan killar tänker? Dom måste komma från en annan planet när det gäller känslor.. Ofta är det så att dom lova guld och gröna skogar, sen tar dom det ifrån en lika snabbt..Ja det enda vettiga jag kan komma fram till när det gäller killar är att dom är ett mysterium.. 
"Killar, du kan inte leva med dem, men inte utom dem heller"

Jaja nog för denna stund nu ska jag ta mig en dusch och fixa till mig lite hehe...

puss hej

  
några från resan..                      
 

Stay my babe 2!

hej igen!

nu har jag vart och träna lite trött man blev.. kändes att man inte hade tränat på länge..
kändes som benen var gele när jag klev ner från trapp maskinen ussch men det är ju skönt så här efteråt..
nu ska jag börja träna måndag till fredag så man får bort detta extra fett alltså...

Glömde skriva i förra inlägget att Angela och Sandra M var här igår.. Det var trevligt att sitta och snacka lite skit :)
Fast blev ju inget städat här igår så det ser ut som ett bombnerslag fortfarande.. så idag ska man väl ta tag i detta.. sen fyller beas syster veronika år idag.. Grattis till dig :)

tänkte lägga ut nå pics på när vi körde i diket igår hehe...

 nu ska man bli slimmad när man tränat några månader :)

    hehe ja vad säger man :P

puss hej

stay whit my babe..

hejhopp socker topp ;)

ja är vaken och pigg faktis lr ja det var jag inte för en halv timme sen men.. nu ska jag köra albin till dagis iaf sen ska jag åka och öppna mitt träningskort för nu börjas det träning och äta riktigt hehe :)
Ska bli skönt att komma igång igen.. så när man ha tränat riktigt då blir det att ta ett lån och göra de ingrepp jag alltid velat gjort. Innan sommaren skulle jag vilja det så vi får väl se ;)
Sen ha jag beställt tid för tatuering igår med om tre veckor då har man två nya tateringar hehe...
Komma se ut som en tavla tillsist jag men men det blir riktigt snyggt iaf...
Men när vi var på väg till tatueran, så åker vi så klart åt helvete med bilen och det räcker inte utan på ett järnvägs spår som det går tåg fyra gånger i timme så det blev lite körigt men tillsist med lite hjälp av en kille så fick vi upp bilen och kunde åka vidare.. men jag skojja inte om jag säger att det var som en skriskoplan för det var blank is inga vinterdäck hade klarat det där.. ska lägga ut nå bilder på det där sedan haha.. men nu bli det iväg och träna...

puss hej

you´ve changed!

hejhopp alla glada :)

tycker jag har en rätt tråkig inledning jämt.. lite tjatig kanske ;)
Jaha igår jobba vi hela dagen då typ.. Det gick hyffsat fort på parken endå.. sen så var det gladan det
var faktis en rolig kväll på jobbet specielt slutet hihi ;)
Idag ska vi ju storstäda här hemma, jippi liksom har precis vaknat så känner mig lite sliten..
Men så är livet för en rockstar haha.. Fan vad jag längtar till fjällen om det nu blir av men jag tror ju det iaf..
afterski och party och backen hela dagarna hehe fin fint det :)
Ska ju lägga ut bilder från äventyret men har inte orkat än tar sådan jävla tid.. så jag gör det nästa gång hehe...

 Nanko- lucky you (jävligt bra)
Don carlos-You´ve changed
 Juanes- La camisa negra
 Las cricket rebel- Oh jah
 Dogge doggelito- Kärleken är svår
*Enrique iglesias- do you know


Lucky you!

hinner typ inte skriva något... ska iväg och jobba nu från tre till tre.. med två timmar pause vid åtta till tio wiiiooo vad skojj :P

här få ni pics.. ska lägga ut nå sköna låtar sen.. som ni borde ladda hem och lyssna på :)
uppdatera mer sen...

 
egen kär ja :P

tillbaka till verkligheten....

hejhopp min små söta läsare...

har ni vart nå nyfikna då? hehe... Nu har man kommit hem iaf.. men vilket jävla stress det var på flygplatsen idag.. kom alldeles försent.. sen kom vi in på fel terminal.. så fick springa hur långt som helst.. men kom med i sista sekunden.. fast när vi kommer upp till planet då var det så klart nå fel på de så fick vänta i en timme på att  dom skulle laga det men men...vi kom ju med hem iaf.. Har vart en rolig tripp faktis..

Tänkt lägga ut lite sjuka bilder sen och filmer om det går :p men tänkte lägga ut en bild nu iaf..
Men men om två veckor ser det ut som vi drar till fjällen ett gäng ska bli jävligt skojj.. supa och åka bräda.. sen blir de en tripp till gbg med brudarna också ser det ut som, inom snar framtid.. så det är mycke på tapeten just nu.. :P

puss hej

 

Impuls biljett bort till? :P

Hejhopp alla glada!
Nu har jag och bea lämnat stan! Vi tog en impuls grej bort från allt skit!
Nu sitter vi på en flygplats någonstarns i sverige och ska snart åka till vårat vandrarhem ;)
Kommer väl tillbaka om några dagar om vi inte trivs för mycke lr pengarna tar slut :P
Ska väl kolla om de finns något party liv och snygga killar :P

ne nu väntar taxin på oss, för de är bara dom som vet vart vi ska hehe...

bilder kommer sen.. för kameran är med...

puss hej

Lika barn, avvika bäst del 2 !

pics från backen idag, och innan jobbet igår ;)

   
   

Lika barn, avvika bäst!

Nu ska jag dra till backen och åka bräda med lillsyrran.. får se hur de gå men de är kanon väder massa ny snö sen igår och sol nice :) igentligen borde man vila efter helgen man kan säga på två dagar ha jag jobbat nästan 25 timmar 24,5 för vara exakt.. lite sjukt på fredag och lördag ha jag jobba ihop de alltså jobba ett dygn fast de var ju lite uppdelat några timmar pause här och där men men nu är jag rastlös och vaken så måste göra något...

tar med mig kameran så lägger upp lite pics sen...

lll nino- lair  riktigt bra låt.. ta åt er!!

puss hej

huvudet på spiken!

hej mina trogna läsare :)

kan tänka mig att ni har nu suttit på nålar och vänta på en forsättning hehe blev lite seg på uppdatera den..
Härromkvällen var jäkligt kul bea och jag drack.. fast vi blev inte riktigt lika full som den där tisdagen bra var väl det :P haha Men jag tror inte vi la oss förns fem på morgon lite trött jag var igår när albin ville kliva upp men men de bara kliva upp när plikten kallar.. Det var iaf jag,bea och kikki.. men senare vid två fick vi några på besök fram och åter som bara sa hej och gav bea en jacka på 8000kr plus acne jeans och nudie jeans hon har tur hon :P men men sen igår då var jag med morsan hem till syrran. Albin och thea slogs dom haha dom är ju roliga dom.. sen skulle jag och åka snowboard i backen med syrran men de blev inställt så vi ska väll göra de idag iställe är det tänkt bra att de snö nu :) ska väl ta nå pics när jag åker haha var ju som ett tag sen nu har ju haft fullt upp med att få barn och ta hand om han så ha inte blivit nå åkande :) men ikväll då jävlar får ni se upp i backarna :P haha
Sen var jag och bea och käka ute ovanligt va?! haha fan vad nyttiga vi är helt sjukt.. vi håller på fixa oss inför beach 2008 haha big girls you are beautiful hehe vad säger man :P Sen på kvällen kom vickan förbi och vi drack nå glas vin vi haha.. och snacka massa skit alltid lika kul.. ihelgen är man bokad på gladan ska man jobba hela helgen.. plus att jag ska klippa och färga håret imorn hoppas att de bli bra, har ju som en liten utväxt nu lr?! ;)

Ne nu ska jag gå väcka min kära sambo haha.. med frukost på sängen kanske haha låter det som jag?! hahane tror inte de men väcka henne ska jag nu är de slut sovit...

pics från i måndags

image82
triss i damer
image83
haha typ osminkade och hemska men endå...
image84

NU ALLA SMÅ TJEJER SOM PRATA SÅ MYCKE NU HAR NI FÅTT ERA FUNDERINGAR KRING OSS
BESANNADE. JAG OCH BEA ÄR ETT PAR,,, HAHA ASG FOLK HAR VERKLIGEN SÅ LITE ATT PRATA OM.
MEN GÖR VI SÅ NI HAR NÅGOT OCH PRATA OM SÅ VARSEGOD DET ÄR MITT NÖJE..

Ne som sagt nu ska jag väcka min älskade hahaha,,, puss hej

live tomorrow

I know we can live tomorrow, but i know i live today!


Hej alla glada själar!

Här har man ont enda in i själen men idag händer de, idag ska jag ta mig i kragen ordna upp det här..
Det funka inte gå runt så här längre tyvärr :(  Det gör ont men de kommer väl gå över?!
Den sista personen man trodde skulle få upp mina ögon, fick mig att göra det. Jag ha ju veta det hela tiden men blundat men när nån utomstånde säger så måste man inse...

Ikväll ska vi brudar spela kort och med andra ord( så klart kommer jag och bea vinna eftersom vi är mästarna) hehe..
Bea och jag ska dricka, dränka alla sårade själar.. haha nu ha jag fått igång min digitalkamera så nu kommer vi dokumentera med så haha de lär väl bli endel roliga bilder kan jag tänka mig.. jag lär väl däcka med tanke på hur länge sen jag drack men nu skiter jag i det nu dricker jag fast de är måndag.. Ja ni lär väl sitta på nålar nu hur detta ska sluta :p

Jag vill inte ha nån iskall kärlek, jag vill kärlek varm som solen, inte kall som nordpolen!

*kärlek är svår, men de är de enda vi får från gud?!*

orken är finns inte?!

Orka verkligen inte blogg något känner mig inge motiverad för fem öre..
Det är ett nytt år och nya bekymmer ja ni när kommer lyckan?!
Är sugen på att gå ut faktis lär väl bli här framöver :) sen har vi bestämmt för att ha fest här inflyttningsfest lr ja
de var ju som ett tag sen vi flytta in men.. ska börja säga till folk snart tänkte.. vi ska bjuda en hel del hade vi tänkt ;)

men men nu måste jag sova så man orka upp med albin :)

http://www.pixbox.se/usr_show_id112330_page0_order1.html

puss hej

RSS 2.0